Hamalp ikiliniz temiz çıktıysa lütfen sıkmayın canınızı. Bu ara o kadar çok duyuyorum ki ya üçlü ya dörtlü riskli çıkıyor heralde herkesin ama.cok şükür daha doğru çıkan bi test sonucu da duymadım sizde bebeğinizi ve kendinizi gereksiz yere strese sokmayin çok zor biliyorum inanın sizi çok ama çok iyi anlıyorum ama lütfen bebeğinizi düşünün siz ne kadar üzülürseniz o da o kadar üzülüyor
4lü tarama testi yüksek risk lütfen yardım edin
Poncikpanda hiç üzülmüyorum inanmıyorum da öyle bile olsa Allahtan geldi ne yapabiliriz elimizden ne gelir sadece konuşurken ki tavırları insanı çok üzüyor duyduğumda ona çok üzüldüm. Karşılarında insan değil de başka bisi var gibi kesin ifadelerle konuşuyor Dr lar.
Hamalp aah evet kesinlikle öyle inanın doktor çok çok önemli. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin hepimizi. Ben o durumdan sonra doktorumu degistirmistim iyi ki degistirdim şu an çok şükür çok memnunum. Özel takıpliydim devlete gectim
Poncikpanda Amin en önemli dualardan biri insanlarla karşılaşmayı istemek Allahim hepimizin yolunu açsın çiçekler sersin de bebeklerimize sağlıkla kavuşalım. Riskliden mi devam ediyorsunuz ben ordN devam ediyorum
Hamalp amin amin inşallah. Hayır beni riskliye yonlendirmediler hiç bulunduğum şehirde yok diyedir belki bilmiyorum ama hiçbi doktor bahsetmedi bana o bölümden
Tedbir almak istemeniz ya da kararınızı etkilemek istemem. Ama bu risk ne ki benim 1/68 çıktı ve 2 ay boyunca deli gibi ağladık eşimle. Nip testi yaptırıcaktık ama güvenilir bir doktorda Bursa da bir klinikte detaylı muayenemiz yapıldı ve o teste dahi gerek olmadığı söylendi son bir kaç gün bebeğimize kavuşmaya Elhamdülillah içimiz rahat down sendromu belirtileri hala yok ve içinizi rahat tutun. Siz mutluysanız bebeğiniz de mutlu. He bir de 3 farklı doktorun söylediği şey 2-3 ve 4 lü taramalar doğruluk oranları sapabilen ve kesinlikle güvenilir olmayan testlermiş. Ve bir de yurt dışında artık bunlar geçersiz imiş. Bence Türkiye de de yapılmaması gerekiyor. İyi geceler sevgi ve umutla içinizi ferah tutun 🌸
Poncikpanda beni direk orta gönderdiler orda da kalpte parlaklık ve kordonda da damar eksikliği fark edildi. Eko çekildi önemli bisi yok ama kontrol amaçlı 5 hafta sonra görüşelim dedi eko çeken Dr. Bakalım hayırla saglikla gelirler insAllah
Hamalp sağlıklı olur merak etmeyin kalpte parlaklığı sanırım her bebeğe söylüyorlar artık ilerleyen süreçte geçiyormuş
Icinizi ferah tutun duanızı eksik etmeyin Allah ’ın izniyle sağ sağlım alırız inşallah kucağimiza
Poncikpanda aynen. Allahim her bekleyeni sağlıkla zamanında kavuştursun.