Masalnesli seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an. Size bisey demedi mi doktorunuz genelde detaylı ultrasona felan yonlendiriyorlarmis ama ben söylediğim halde göndermedi testi söyledi
4lü tarama testi yüksek risk lütfen yardım edin
Poncikpanda benimde ikili testim riskli gelmişti 1:225 . Fetal dna yaptırdım çok şükür temiz geldi sonuçlar. Genelde doktorlar 2li temiz çıkınca diğer testleri istemez sadece ayrıntılı ultrason ister.4 lünun doğruluk payı %30 diye biliyorum. Aslında ayrıntılı ultrason zamanınız gelmiş direk ona girseniz belli olabilir
Poncikpanda bana direk amniyosentez dedi bizde kabul etmedik çünkü çok riskli 18 gün vardı ayrintiliya devlette gircektm öne çektik Çarşamba gnu giricem ayrintiliya özelde bir doktor ayarladık insallah birşey çıkmaz hayırlısı neyse o olsun bakalım
Poncikpanda yaşın kaç. Genelde yaşı büyük olanların testi yüksek çıkıyormuş
Poncikpanda inş öyledir valla bende düşündüm sonra dedim ultrasona güven detaylı olanına yoluna bak öylede yaptım hakkınızda hayırlısı olsun
Poncikpanda üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor şansınızı deneyin bulunduğunuz ilde 🙏
Masalnesli seçenek olarak bize sundular dna testini yaptıracaz bizde ben ayrıntiliya gideyim dediğim halde göndermedi doktorum. Inşallah temiz çıkar sağ sağlım alırsınız kucağınıza
Melekgul 29 yaşındayım. Onu da okudum öyle diyorlar ama bilmiyorum
Kbst muhtemelen o başka test çünkü bunu ücretsiz yapan hiçbi yer yok,bulunduğum şehirde sadece ünv hastanesi var imkanlar çok kısıtlı hiçbir imkan yok özele mecbur bıraktılar bi yerde özel de ne kadar para alırım d3rdind3 sanirim
Poncikpanda nasıl yani sivimi aldircaksin anlamadim orasini bana lap lap söylediler herşeyi acımadan Dua ediyorum ki söyledikleri herşey farklı çıksın hepsini şikayet edecem bende Cat Cat cevap verdim tecrübesiz bı anne değilim 6 yaşında kızım var benim de o zaman dedim ayrintiliyi erkene çekeceksiniz dedim amniyosentez ne kadar tehlikeli bunu sizler daha iyi biliyorsunuz dedim direk amniyosentez denmez ayrıntılı da bakarsın orada da bi sıkıntı gördünuz o zaman amniyosentez diyeceksiniz dedim dünyam zaten başıma yıkılmış benim bide bana ters ters cevaplar verince çıldırdım iyice elinde telefon bilgi almaya çalışıyor ver dedim evraklarımi kendi doktoruma gösterecem diyince doktrumu aradılar direk pazartesine randevu verdiler bakalım ne diyecekler
Masalnesli vallahi tebrik ederim çok iyi yapmışsınız ağzınıza sağlık. Hayır sıvı alınmayacak bu kan alıp kanı yurtdışına gönderip dna t3sti yapıyorlar ya infty test diye geçiyor ondan yaptıracaz %99 kesin sonuç diyorlar zaten sırf o teste para verelim diye oluyor bunlar da hayırlısı bakalım
Poncikpanda inşallah su mübarek günde kazasız belasız sağlıklı sıhhatli şekilde elimize alırız yavrularımızı 🤲🤲🙏
Poncikpanda benim ikili testim güzel çıktı 4 lü kötü yaşım 37. 19 haftalıkken Detaylı da kalpte parlak beyinde kist göbek kordunu 2 damarlı olması gerekirken tek damarlı çıktı bunlara istinaden doktorum beni riskli gebelik uzmanına yönlendirdi birden çok bulgu olduğu için karından sıvı aldırdım çok şükür temiz geldi sonuçlar beyinde kist kalpte parlaklıkta haftası ilerleyince geçti şu an 33 haftadayım çok şükür Bi risk oluşmadı
Masalnesli amin amin inşallah 🤲
Melekgul yaaa maşallah ne güzel sonuçlanmış. Inşallah benimkide öyle olur hayırlı haber alırız bizde. Yorumunuz umut oldu bana Allah razı olsun
Benm durumda o kadar karisik ki ben de icinden cikamiyorm 😏 2li test temiz cikti down sendromu riski filan cok sukur yoktu 3lu yaptrmayip direk 4lu yaptrdim yine down sendorumu vs temiz ancak afm mom degeri yuksek cikti bebegin omurilik ve sinir sistemiyle alakali cok ciddi seyler soyleyip perinatoloji yonlendirdiler. Doktor baya bakti degerin yuksek olmasiyla alakali herhangi bir anomaliye rastlamadi aminosentez onerdi kabul etmedim detayliyi bekleyelm dedi. Detaylida da sukur omirilik beyin sinir gelisimiyle alakali bir sknti yok ancak bacak boyu kisa cikti buda down sendorumu riskini 3-4 kat artiriyomus. Kafayi yemek uzereyim baska seyden supheleniyolar sonra hic aklimiza gelmeyen sey degerlermz temiz gelmisken buyuk risk oluyor. Suan ne yapacagimi bilmiyorm kafam allak bullak
Ebrulianne06 başka doktora gözükun bence eğer kafanızı rahatlatmak isterseniz de benim yaptıracağım testten siz de yaptırabilirsiniz emin olursunuz bi öyle bi böyle demezler en azından. Ben anlamıyorum bu kadar hassas donemdeyken en ufak bişeyde en uç ihtimallerden bahsediyorlar ve hiç acimalari yok ya Allah ıslah etsin hepsini ne çekiyorsak biz çekiyoruz biz yaşıyoruz zaten
Poncikpanda haklisiniz. Testle alakali bilgileri verebilir misiniz iceriginde nelere bakiyolar hangi firma ve fiyatı nasil
Ebrulianne06 doktorum önerdi elime tutuşturdu bi broşür bende numarayı aradım görüşürsen bisey anlamadım zaten. Iki farklı test varmış biri 6.250 dedi diğeri 7.250 dedi bizim işimizi 6.250 olan görüyor onu yaptıracaz isterseniz numarayı verebilirim size