Poncikpanda zaten amaçlarıda bu sanırım o dna testi altı yedi bin liraydı inş tertemiz çıkar sonucunuz ayrıca hiçbir şeyin garantisi yok ki evet öyle olanlarda var ama inanın o kadar ağladım korktum ki zekir zıkkım olsun sonra dedim sakinleş dua et başka çaren yok

Poncikpanda bende senin gbiyim 2 li testim iyi çıktı 3 lu riskli çıktı 1/173 çıktı aynı senin gbiyim psikolojik olarak çok kotyum yerdemym gokdemiyim bilmiyorum Allah yardımcımız olsun Hakkımızda hayırlısıyla neyse o olsun 😔🤲🙏

Neriabahram evet 6 bin dediler bize de sağdan soldan borç alarak yaptıracaz mecbur bırakıyorlar tek isteğim tertemiz çıkması inşallah bütün bu stres üzüntü boşadır

Masalnesli seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an. Size bisey demedi mi doktorunuz genelde detaylı ultrasona felan yonlendiriyorlarmis ama ben söylediğim halde göndermedi testi söyledi

Poncikpanda benimde ikili testim riskli gelmişti 1:225 . Fetal dna yaptırdım çok şükür temiz geldi sonuçlar. Genelde doktorlar 2li temiz çıkınca diğer testleri istemez sadece ayrıntılı ultrason ister.4 lünun doğruluk payı %30 diye biliyorum. Aslında ayrıntılı ultrason zamanınız gelmiş direk ona girseniz belli olabilir

Poncikpanda bana direk amniyosentez dedi bizde kabul etmedik çünkü çok riskli 18 gün vardı ayrintiliya devlette gircektm öne çektik Çarşamba gnu giricem ayrintiliya özelde bir doktor ayarladık insallah birşey çıkmaz hayırlısı neyse o olsun bakalım

Poncikpanda inş öyledir valla bende düşündüm sonra dedim ultrasona güven detaylı olanına yoluna bak öylede yaptım hakkınızda hayırlısı olsun

Masalnesli seçenek olarak bize sundular dna testini yaptıracaz bizde ben ayrıntiliya gideyim dediğim halde göndermedi doktorum. Inşallah temiz çıkar sağ sağlım alırsınız kucağınıza

Kbst muhtemelen o başka test çünkü bunu ücretsiz yapan hiçbi yer yok,bulunduğum şehirde sadece ünv hastanesi var imkanlar çok kısıtlı hiçbir imkan yok özele mecbur bıraktılar bi yerde özel de ne kadar para alırım d3rdind3 sanirim

Poncikpanda nasıl yani sivimi aldircaksin anlamadim orasini bana lap lap söylediler herşeyi acımadan Dua ediyorum ki söyledikleri herşey farklı çıksın hepsini şikayet edecem bende Cat Cat cevap verdim tecrübesiz bı anne değilim 6 yaşında kızım var benim de o zaman dedim ayrintiliyi erkene çekeceksiniz dedim amniyosentez ne kadar tehlikeli bunu sizler daha iyi biliyorsunuz dedim direk amniyosentez denmez ayrıntılı da bakarsın orada da bi sıkıntı gördünuz o zaman amniyosentez diyeceksiniz dedim dünyam zaten başıma yıkılmış benim bide bana ters ters cevaplar verince çıldırdım iyice elinde telefon bilgi almaya çalışıyor ver dedim evraklarımi kendi doktoruma gösterecem diyince doktrumu aradılar direk pazartesine randevu verdiler bakalım ne diyecekler

Masalnesli vallahi tebrik ederim çok iyi yapmışsınız ağzınıza sağlık. Hayır sıvı alınmayacak bu kan alıp kanı yurtdışına gönderip dna t3sti yapıyorlar ya infty test diye geçiyor ondan yaptıracaz %99 kesin sonuç diyorlar zaten sırf o teste para verelim diye oluyor bunlar da hayırlısı bakalım

Poncikpanda inşallah su mübarek günde kazasız belasız sağlıklı sıhhatli şekilde elimize alırız yavrularımızı 🤲🤲🙏

Poncikpanda benim ikili testim güzel çıktı 4 lü kötü yaşım 37. 19 haftalıkken Detaylı da kalpte parlak beyinde kist göbek kordunu 2 damarlı olması gerekirken tek damarlı çıktı bunlara istinaden doktorum beni riskli gebelik uzmanına yönlendirdi birden çok bulgu olduğu için karından sıvı aldırdım çok şükür temiz geldi sonuçlar beyinde kist kalpte parlaklıkta haftası ilerleyince geçti şu an 33 haftadayım çok şükür Bi risk oluşmadı

Melekgul yaaa maşallah ne güzel sonuçlanmış. Inşallah benimkide öyle olur hayırlı haber alırız bizde. Yorumunuz umut oldu bana Allah razı olsun