Elis-im 35. Haftadayım biraz sakinleşsin diye ninni klasik müzik falan dinletiyorum 😂 birkaç ay sonra öyle şiddetli tekmeleyecek ki ay bir dursun da uyuyayım diyeceksiniz 🌸

Karsubng
    Az sabırlı ol diyorsun yani ay ne bileyim bi tane sert yapsa diye içimden geçiyor. En azından tam anlamıyla hissetmek metak sardı beni bidr burda 15 haftada şöyle hissettim böyle hissettim yazıyorlar acaba bendemi sorun diyorm🤷🏽‍♀️

Elis-im küçük müçük ama ben 21 haftadan itibaren net hissetmeye başladım ve her geçen gün güçleniyor :)

Elis-im
      23′1oldum oğlum yatma izin vermiyor artık bol bol yat 🤭😂🧿

Elis-im 28 haftalık olduk. Hanfendi içeride yeni dövüş teknikleri deniyor sanıyorum 😅 gerçekten gece uyuyamıyorum sabah a erkenden uyandırıyor. Ne zaman birazcık dinleneyim diye uzansam başlıyor 🌺 biraz zor oluyor ama yine de çok güzel hisler. ❤️ Rabbim herkese yaşatsın ve acılarını göstermesin 🌟

Diidosd
          Valla sabırsızlıkla bekliyorum bende fazla hareket seviyorum sanırım. 😅🤷🏽‍♀️

HMA13
            Yaaaaa maşallahhhh bir ayım var demekki çok sevindim bunu duyduğuma 🌸🌸🌸😅

Feyzaclk
              Kız mı erkek mi acaba sizin benim kız acaba nazlımı diyorum. Hayır ben hiç nazlı değilimde😇🥲

Elis-im bende benimki azıcık rahat dursada canım acımasa istiyorum. Bu ikinci gebeliğim ilk oğlumda çok hareketliydi ama bu başka karnım resmen yamuk yumuk duruyor öyle bi hareket ediyor ki canım çok yanıyo 😭 en güzeli sakin olması boşver

Elis-im erkek 😂 ama ben ve eşim çok sakin insanlarız bu bebek niye böyle bilmiyorum🧐 bazen haraketleri rahatsız etmiyor değil ama yine de çok çok güzel 🤗

Eda06
                    Ne bileyim ben yapı olarak hareketliyim sert bi bayanım normalde yapı olarak kızımda benm gb olsn isterim sanırım ama yorumlara bakınca erken konuşuyorum gb geldi😁

Feyzaclk

İşde bende aşırı hareketli bi hatunum kocqm çok sakin işallah bana çeker 😃🤨

Elis-im 31 hafta tatlım ama benim kız kuduruk ilk hissetiğim zamandan bu yana aşırı hareketli

ArvenMom
                          İşde bana çekse oda kuduruk olacak 😄
                          Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.
                          Bütün anniş adaylarımızında♥️

Elis-im daha çok küçük, biraz sabırlı olun, biz 32. haftadayız ve maşallah kızım içerde halay da çekiyor, horon da tepiyor 🤣

muser24
                            Ohh ohh pek sevindim.bizde görürüz o günleri işallah 🥰 break dansta yapar inşallah😅

Elis-im ya bu gunlerini ararsin soylim 😀 30 dan sonra içibe kolu bacagı batıyor sert tekmeleri insanı rahatsiz edebilio