Elis-im 31 hafta tatlım ama benim kız kuduruk ilk hissetiğim zamandan bu yana aşırı hareketli

ArvenMom
    İşde bana çekse oda kuduruk olacak 😄
    Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.
    Bütün anniş adaylarımızında♥️

Elis-im daha çok küçük, biraz sabırlı olun, biz 32. haftadayız ve maşallah kızım içerde halay da çekiyor, horon da tepiyor 🤣

muser24
      Ohh ohh pek sevindim.bizde görürüz o günleri işallah 🥰 break dansta yapar inşallah😅

Elis-im ya bu gunlerini ararsin soylim 😀 30 dan sonra içibe kolu bacagı batıyor sert tekmeleri insanı rahatsiz edebilio

Angelmom_
        Her günün ayrı bir güzelliği var. Anın tadını çıkaralım o zmn. Ama ben hareket seviyrorum sanırım. Ama o haftalara gelince bidaha post açıcam bakalım aynı fikirdemiyim😁🧐

Elis-im daha küçükmüş annesi 😊 24 25.haftadan sonra seetlesmeye başlar. Ben 37 deyim. Dün gece resmen halay cekiyordu. Tamam 10 dk daha oyna sonra uyuycaz dedim. Allahtan söz dinliyor 😁
        Ama sana hak veriyorum. Bebişin içerde oynaması çok güzel bir duygu ya

Aysecan06
          Bana hak verdiğin için çok teşekkür ederim canımcım. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin işallah. Sabredicem..🥲

Elis-im daha yeni yeni hissederseniz biraz daha büyüsün o tekmeler uyku uyutmuycak size 🤭

Minisanne12 ben 38 haftalıyım 4 gün sonra doğumum var hatta hiç tekmeyle uyanmadım geceleri bende mi anormallik acaba sık sık tuvalete de gitmiyorum😅😅

Elis-im
              Okadar uykusuzum ki Yatma yazmışım 🤣
              Hadi inşallah bide kız çocukları daha hareketli oluyor öyle duymuştum 🤭❣️

Elis-im bian önce haraketlerini tam hissedebilsem keşke aslında doktor çok hareketli demişti ama belki de o anda çok hareketliydi 🥺

Elifsenayldrm ya ne güzel benim bebiş biraz kuduruk galiba 😵‍💫😅. Bazende sanki yandan çizikler atıyor içten, acıtıyor:(