Elis-im yarın 21 haftalık olucam hâlâ net hissedemiyorum bı carsamba günü çok hareketliydi onun dışında kıpırdasam mı kıpırdamasam mı😂 sanırım kilolu olduğum için çok hissedemiyorum 🤦

Elis-im şuan çok erken ben 34+4 haftadayım gece gündüz demeden tekme atıyo ve ben arada tekmelerine Aaaa dıye bağırıyorum ve özellikle aynı yere denk getırdıgı zamanlar oluyo ve Buda benm canımı yakıyo 😂😂😂 inşallah sende bu tatlı acıları yaşarsın

Elis-im o haftalarda öyle 30 . Haftadayım daha 2 haftadır sert vuruyor oda çok değil zaten 1500 kilo birşey sizinki daha küçücük

Elis-im halay da çeker horon da teper boks da yapar. Yavrum az dur uyu da bende uyuyayım dersin geceleri😁ama çok güzel şeyler. Daha minik annesi büyüyünce herşeyi yapacak inşallah

Elis-im 38 e gelince görürsün halayı horonu ordan öyle konuşması kolay tabi 😂😂♥️

Elis-im 35. Haftadayım biraz sakinleşsin diye ninni klasik müzik falan dinletiyorum 😂 birkaç ay sonra öyle şiddetli tekmeleyecek ki ay bir dursun da uyuyayım diyeceksiniz 🌸

Karsubng
            Az sabırlı ol diyorsun yani ay ne bileyim bi tane sert yapsa diye içimden geçiyor. En azından tam anlamıyla hissetmek metak sardı beni bidr burda 15 haftada şöyle hissettim böyle hissettim yazıyorlar acaba bendemi sorun diyorm🤷🏽‍♀️

Elis-im küçük müçük ama ben 21 haftadan itibaren net hissetmeye başladım ve her geçen gün güçleniyor :)

Elis-im
              23′1oldum oğlum yatma izin vermiyor artık bol bol yat 🤭😂🧿

Elis-im 28 haftalık olduk. Hanfendi içeride yeni dövüş teknikleri deniyor sanıyorum 😅 gerçekten gece uyuyamıyorum sabah a erkenden uyandırıyor. Ne zaman birazcık dinleneyim diye uzansam başlıyor 🌺 biraz zor oluyor ama yine de çok güzel hisler. ❤️ Rabbim herkese yaşatsın ve acılarını göstermesin 🌟