Ahhh kızlar selam biz 19haftalık olduk ama kızım hiç sert yapmıyo hep minicik şeyler sizde durumlar ne ☺️🤨🤪
Halay çeksin istiyorum🧐
Elis-im 34 haftadan selam ederim gece atılan tekmelere uyanmak günleri gelecek, şimdiden iyi keyifler😄😄
Elis-im yarın 21 haftalık olucam hâlâ net hissedemiyorum bı carsamba günü çok hareketliydi onun dışında kıpırdasam mı kıpırdamasam mı😂 sanırım kilolu olduğum için çok hissedemiyorum 🤦
Elis-im şuan çok erken ben 34+4 haftadayım gece gündüz demeden tekme atıyo ve ben arada tekmelerine Aaaa dıye bağırıyorum ve özellikle aynı yere denk getırdıgı zamanlar oluyo ve Buda benm canımı yakıyo 😂😂😂 inşallah sende bu tatlı acıları yaşarsın
Elis-im halay da çeker horon da teper boks da yapar. Yavrum az dur uyu da bende uyuyayım dersin geceleri😁ama çok güzel şeyler. Daha minik annesi büyüyünce herşeyi yapacak inşallah
Minisanne12
😃acımamışsın bana valla çatır çutur. Saol🥳
Minikmucizemmm26
İşde sorun şuki çok kilomda yok kızım çok kibqr olacak sanırım🧐😋🤷🏽♀️
Elis-im 38 e gelince görürsün halayı horonu ordan öyle konuşması kolay tabi 😂😂♥️
Mlsayca_07
İnşallah. Cümlemiz kucağımıza sağsalim allalım minnaklarımızı😌🤲
1anne2bebek__ amin inşallahhh.
Olay ne ben hissediyorum ama babası benden meraklı benide delirtli böylece 🤪🤣
Elis-im 28 haftalık olduk. Hanfendi içeride yeni dövüş teknikleri deniyor sanıyorum 😅 gerçekten gece uyuyamıyorum sabah a erkenden uyandırıyor. Ne zaman birazcık dinleneyim diye uzansam başlıyor 🌺 biraz zor oluyor ama yine de çok güzel hisler. ❤️ Rabbim herkese yaşatsın ve acılarını göstermesin 🌟