Tuba00 12 haftalıkken erkek gibi demişti şimdi net erkek dedi ☺️
Kimlerin Görüş Günü? 💓
Zeynepozcan bugün bizim de görüş günümüzdü🥹💓 26+4 olduk bugün minik kızımla ama karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş sorun olmadığını minyon bebek olduğunu sadece takipleri sıklaştıracağımızı söyledi 🥹 baya üzüldüm tüm bebişler sağlıkla gelsin 🥹🤲🏻
ezgitrmn96 evet bugun komtrolumu yaptım 6+1 şe duyduk atışını müthiş güzel bi andı🥰
Hjilhn karından baktıgındamı duydunuz vajşnal ultrasonlamı bşzim burda hayati bi durum olmadıgı sirece vajinal ultrasonu tercih etmiyolar bende cok sabırsızım 🤭🙈
Biz zor da olsa görüştük geldik 💙
ezgitrmn96 karın ultrasyona vajınal ultrasyonu ben istemem zatenn ya
Mervesoydas devlet hastanesinde mı yaptırdınız
Hjilhn ayyy cok mutlu olfum ya umarım bende duyabilirim minnos kalp sesini. Allah sağ salşm kucagımıza almayı nasip etsin ❤️
Hira22mehdi sağlıkla al kucağına inşaAllah cinsiyeti öğrendin mi
ezgitrmn96 6 haftadan sonra genelde duyulur canım bazenn 7 ye sarkıyor ama duyarsın emin ol
Hjilhn ben 6+2de kontrole giymiş oluyorum ama bana hep 8de duyarsın diyolar o yüzden cok heyecan yaptım
Zeynepozcan Salı günü görüş günümüz Çarşamba günü inşallah kavuşma günümüz olacak 🥰🥰🥰
Zeynepozcan 32+2 olduk Nisan’nın 12 de görüş günümüz daha çok var 🥹
ezgitrmn96 bende sağlıkçıyım tüm haatalarımızda bi sorun yoksw 6 dann sonra duyuyoruz sende evham yapma duyarsın 🥰
Rabiagulcin evet öğrendim erkek💙 rabbim bekleyen herkese nasip etsin nasip olan sağlıcakla kucağına alsın inşallah 🙏
tkgziremmy06 maşallah kaçıncı hafta öğrendınız
Ay resmen bütün gece uyuyamadım sabahın köründe uyandım nasıl kendi kendime evham yaptım çarpıntı oldum resmen Allah’ım annelik delilik bir görsem de icim rahatlasa saat 9 olmaz şimdi bana geceden beri ettiğim duanın haddi hesabı yok ilk kez bu kontrolümde eşim yok mecburen ona uzuldum panik oldum sanırım başka bir şeye yormak istemiyorum hayirli haberler ile geleyim insallah evime
Zeynepozcan benim bugün 😃 20+1 detaylı ultrasonum olacak erkenden uyandım heyecandan
Linam20 hayir ozel hastanede yaptirdim
Zeynepozcan benim bayramdan sonra daha çok var 🙄😞😒