Ayse0885 maşallah sağlıkla kavuşun inşallah
Kimlerin Görüş Günü? 💓
Canisi50 dikkat et canım inşallah sağlıkla kavuşun
Ervaduru ben özlediğim zaman gidiyorum
Zeynepozcan çok stres yapıyorum kilosu az ddikleri için ama masllah çokta hareketli Dr sasiryr da mesela nereye kafa yorsam bilemdm ne kilo aldırıyor ddyseler fazlasını yapmaya çalıştım ama Yok yinede aynı
Bende bugün gördüm yavrumu cinsiyetimizi öğrendik kızımız geliyor ❤️
Hira22mehdi öğrendinmi?
Zeynepozcan bizim 6 Nisan’da teyzeleri 🙈🙈🙈
MMelissaaa- benimde bugün görüş günümdü hatta bende 36+1 imm
Zeynepozcan inşallah 🤲
555eeee67 evet oğlum oluyor🥰 hep öyle hissediyordum zaten hayırlı evlat olsun inşallah 🙏
Hjilhn duyuldumu kalp atısı benimde 6+2de kontrolüm var çok istiyorum kalp pıt pıtını duymayı
Zeynepozcan pazartesi günü görücem boyu ve kilosunu öğrenmek için 23 haftalığız şuan 🌹❤️
Esra_57 yaa ne dedi doktorunuz 🥰
Son 3 günnnn 💃🏻💃🏻
MMelissaaa- benim erken doğum riskim var 32 +4 den beri 4 cm açıklıkla bekliyorum bugün her şey güzel dedi sancılarım az az başlamış bu sürede sadece WC ye gidip geliyorum başka hiç bir iş yapmıyordum doktor normal yaşantına dönebilşrsin dedi çok yürüme dedi ev de sadece 3085 Gr olmuş korkma bundan sonra dedi sen nasılsın bebek nasıl
Esra_57 maşallah kilosu iyi Allahım sağlıkla kavuştursun 🙏🏻 bende normal doğum istiyorum deprem bölgesindeyim depremden aşırı etkilenmiştim benimde erken doğım riskim vardı fitille düzeldim şuan bebeğin başı kanala girmeye başlamış. Bekleyeceğiz artık 🥰
MMelissaaa- ah çok geçmiş olsun rabbim hepimizi bir avazda kurtarır sağlıkla sıhhatli inşallah bende normal istiyorum zaten kaldı 6 cm
37+2 yiz bizde 🥰 2 gün sonra görcez oğluşumuzu. Çatı muayenesi olacak bakalım neler yaşıcaz bundan sonra takvime göre son 19 🥹
Canimucizem bende 13+4 20 günde bir cagiriyor en son 10 haftalikken gitmiştim 20 gün sonra gelirsin hem cinsiyet hem de ikili tarama dedi ama sanki zaman gecmiyor çok heyecanlıyım 😂😂