Zeynepozcan 32+2 olduk Nisan’nın 12 de görüş günümüz daha çok var 🥹
Kimlerin Görüş Günü? 💓
ezgitrmn96 bende sağlıkçıyım tüm haatalarımızda bi sorun yoksw 6 dann sonra duyuyoruz sende evham yapma duyarsın 🥰
Rabiagulcin evet öğrendim erkek💙 rabbim bekleyen herkese nasip etsin nasip olan sağlıcakla kucağına alsın inşallah 🙏
tkgziremmy06 maşallah kaçıncı hafta öğrendınız
Ay resmen bütün gece uyuyamadım sabahın köründe uyandım nasıl kendi kendime evham yaptım çarpıntı oldum resmen Allah’ım annelik delilik bir görsem de icim rahatlasa saat 9 olmaz şimdi bana geceden beri ettiğim duanın haddi hesabı yok ilk kez bu kontrolümde eşim yok mecburen ona uzuldum panik oldum sanırım başka bir şeye yormak istemiyorum hayirli haberler ile geleyim insallah evime
Zeynepozcan benim bugün 😃 20+1 detaylı ultrasonum olacak erkenden uyandım heyecandan
Linam20 hayir ozel hastanede yaptirdim
Zeynepozcan benim bayramdan sonra daha çok var 🙄😞😒
Fadimegll321 banada aynı şey oldu şuan ve sancı çıkmasına rağmen hissetmiyordum o hafta hareketlerime çok dikkat ettim 38+6 dayım gelen giden yok 😅
@Burcu395 ilk 11+6 şimdi 15 de yine kız ❤️
Bugün perinatolojiyi ye gittim gördüm 24 haftalığız kızım olacak sağ böbreği 10 mm büyüme varmış bıle bır durum yaşayan varmı
Meribk ben 37 ye çıksam şükredeceğim 😂
tkgziremmy06 oy masallah
Ganimedemet yok hsyır iki hafta sonra tekrar gel dedi 8 nisanda gidicem inşallah bakalım