• Gebelik
  • Kimlerin Görüş Günü? 💓

Zeynepozcan gorus gunu yarin sabirsizlaniyorum bende ama plasentam onde oldugu icin yuzunu net goremiyoruz hic 🤷‍♀️

Zeynepozcan bugün bizim de görüş günümüzdü🥹💓 26+4 olduk bugün minik kızımla ama karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş sorun olmadığını minyon bebek olduğunu sadece takipleri sıklaştıracağımızı söyledi 🥹 baya üzüldüm tüm bebişler sağlıkla gelsin 🥹🤲🏻

Hjilhn karından baktıgındamı duydunuz vajşnal ultrasonlamı bşzim burda hayati bi durum olmadıgı sirece vajinal ultrasonu tercih etmiyolar bende cok sabırsızım 🤭🙈

Biz zor da olsa görüştük geldik 💙

Hjilhn ayyy cok mutlu olfum ya umarım bende duyabilirim minnos kalp sesini. Allah sağ salşm kucagımıza almayı nasip etsin ❤️

Hjilhn ben 6+2de kontrole giymiş oluyorum ama bana hep 8de duyarsın diyolar o yüzden cok heyecan yaptım

Zeynepozcan Salı günü görüş günümüz Çarşamba günü inşallah kavuşma günümüz olacak 🥰🥰🥰

Zeynepozcan 32+2 olduk Nisan’nın 12 de görüş günümüz daha çok var 🥹

ezgitrmn96 bende sağlıkçıyım tüm haatalarımızda bi sorun yoksw 6 dann sonra duyuyoruz sende evham yapma duyarsın 🥰

Rabiagulcin evet öğrendim erkek💙 rabbim bekleyen herkese nasip etsin nasip olan sağlıcakla kucağına alsın inşallah 🙏