• isimler
  • KIZ BEBEK İSİMLERİ 💕🌸

Merve1602_ bir kızım olsaydı eğer ismi Dünya olucaktı. Ama sanırım erkek olucak doktor kesin bişe söylemedi ama erkek gibi gördü. Dünya ismini 5.5 yaşındaki abisi bulmuştu hemde 😍

Soniii benim rüyama girdi ama hiç aklımda olan bi isim değildi bir de acaba çok isim araştırıyorum bilinçaltıma mı girdi rüya mıydı hayal mıydı diye ayırt edemıyorum 😂

Soniii ben de arastirma geregi duydum bi an maleseff ☺️

Ysmn_Mom evet bilinçaltı da olabilir bu soru Nihat hatipoğluna sorulmuştu orda izlemiştim istehareye yatılmadan herhangi bir gün de görülen rüyadaki isimde dinen bir değer yoktur demişti ama tabiki rüyada görüp etkilenip beğenip koyan da var içinize sinerse neden olmasın ☺️

Deletedmom_106 kız bende biliyorum hela olduğunu ama elanın da öyle bir anlamı olabilir mi diye merak edip baktım valla 😂 ee önemli çocuğumuza koyucaz ismi

Büşra koyacagiz kızımızın ismini😍

Bende kızımın adını defne sare koyacağım nasip olursa :))

Kızlar merhaba 23 şubatta düşük yaptım beta değerimi sürekli kontrol ettirdim martın 16 sında 3.86 bugün baktırdım 2.7 aradan 6 gün geçtikten sonra yaptırmıştım birde bugün gebelik testi yaptım hafif çizgi gördüm bundan beş gün önce yaptığım da bu çizgi yoktu sizce lütfen yardım edin 🤲

Merve1602_
        Lina
        Alya
        Pera
        Aden
        Belinay

Biz şimdilik bu isimleri yazdık. Yeni öğrendik prensesimizin olacağını.Beğendikçe yazıp doğuma kadar seçmeyi düşünüyoruz☺️