Deletedmom_106 Merve1602_ Alara ,Gökçe ( kuzenim var ondan koyamadım ) ,Beril ( başka bi kuzenim ) , Melis , Dilan , Öykü ,
Soniii Fahin koy bacım hela ya Trakyalı oldukları için ela diyorlarmış H harfi pek kullanılmadığı için bir an araştırdım ela tuvalet olabilir mi diye 😂
Tugraseda Merve1602_ bir kızım olsaydı eğer ismi Dünya olucaktı. Ama sanırım erkek olucak doktor kesin bişe söylemedi ama erkek gibi gördü. Dünya ismini 5.5 yaşındaki abisi bulmuştu hemde 😍
Ysmn_Mom Soniii benim rüyama girdi ama hiç aklımda olan bi isim değildi bir de acaba çok isim araştırıyorum bilinçaltıma mı girdi rüya mıydı hayal mıydı diye ayırt edemıyorum 😂
Soniii Ysmn_Mom evet bilinçaltı da olabilir bu soru Nihat hatipoğluna sorulmuştu orda izlemiştim istehareye yatılmadan herhangi bir gün de görülen rüyadaki isimde dinen bir değer yoktur demişti ama tabiki rüyada görüp etkilenip beğenip koyan da var içinize sinerse neden olmasın ☺️
Soniii Deletedmom_106 kız bende biliyorum hela olduğunu ama elanın da öyle bir anlamı olabilir mi diye merak edip baktım valla 😂 ee önemli çocuğumuza koyucaz ismi
Bsrcip Deletedmom_106 Deletedmom_106 daha çok kendi içlerinde sürekli mücadele ve çatışma içinde oluyorlar. Tereddütlü kararsız kişilikleri oluyor. Kendini tanımalari ve hayat yollarını bulmaları da zaman alıyor. Sürekli düşünen zor tatmin olan çok hata yapan kişiler oluyorlar. Halsiz karamsar tatminsiz olabiliyorlar. Bağımsız olamiyorlar bağımli kişiler olabiliyorlar birine veya biseye örneğin pa(Ra) tutamazlar pek fazla. Ve bu kendilerini bulma çabası kısır döngü halinde dönüp duruyor. Biraz yüzeysel oldu ama kısacası kendisini bulmakta zorlanan kararsız tereddütlü sürekli karar değiştiren sürekli keşke diyen pişmanlıkları çok olan kişiler oluyorlar. Deletedmom_106