sevdauzunbck Esra61y Kızlar Sigortamiz yok 12+4 günlük Gebeyim ve doktora hala gidemedim İkili tarama testi ücretli mi sigortasız fiyatı nedir bilginiz var mı acaba
beyzacmvrc HilalElif ne alaka anlayamadım? Bizde Zeynep Ahsen düşünüyoruz. Ahsen ismi kuran da en güzel, daha güzel gibi anlamlar da ayrıca bir yerde iyilik eden diye geçtiğine de bizzat hatim yaparken şahit oldum ve çok hosuma gitti. Suriyeliler ne alaka anlamlandiramadim..
_qonca Merve1602_ Henüz cinsiyetini bilmiyorum ama hissayatim kız yönünde. Kiz olursa Arven, Aden ,Asya.. Erkek olursa Atlas, Deniz, Ege arasından karar vericez 😊
Eyaa beyzacmvrc duyduğuyla direk bağdaştırarak söylemiş sanırım manasından habersiz 😇Ahsen ismini bende çok beğeniyorum daha çok yeniyiz ama eğer kız olursa istediğim isimlerden 🫶🏻
beyzacmvrc Eyaa Zeynep ismine aşığım küçüklükten beri hayalimdi Elif’i de çok severdim. Zeynep Asel ya da Zeynep Ahsen dedm. Zeynep de Asel de çok kullanoliyo Ahsen en azından biraz daha az kullanılıyor diye Zeynep Ahsen de karar kılmış gibiyiz bakalım değişmezse 😊