Mineozturk Merhaba, ben su an 4. Ayimin icindeyim. Su ana kadar 3 kilo aldim. Sizce bu gidisat normal mi?
Ozlem13 Mineozturk canım ilk 3-4ay kilo alımı beklenmez normalde 6.aydan itibaren kilo alımı hızlanır ben ayan 31.haftamdayım 7kg aldım 5kilosunu son iki ayda aldım açıkçası
Smyyee42 Mineozturk 34.haftama girdim ikiz gebelik 53 le hamile kaldım 9 kilo aldım şu ana kadar ilk başlar çok hızlı aldım birden sonra durdu aynı gidiyo hep 😊
Ipekkirtas 12+4 hamileyim, duzenli besleniyorum. Kilo almadim daha... sanirim son 3 ayda cok kilo aliniyor.
Mom18_ Ipekkirtas Alarasel üşüttüğümü düşünmüyorum aslında. İlk haftalar diyemi böyle oldum diye düşündüm
Symaaas Ipekkirtas 😀😀 ben baya baya almıştım ya eskiyi hatırlıyorum da 18 kilo almıştım 60 kiloyla hamile kalmıştım 78 dogum 😂 38 de doğum yaptım 40 olsaydı galiba daha çok kilo alırdım
Neseli68 32 haftalık hamileyim 7 kilo aldım kızlar... Beslenmenize özen gösterin , bol bol yürüyüş yapın 😊
Leyla001 Neseli68 ayyy yürüyüş artık eziyet oluyor bana ya 34 haftalığım nefesim kesiliyor resmen bide hareketleniyor yıruyüş yapınca sıkıldım valla
Dreamsmomm 29 haftalık hamileyim🤰🏼 Yediklerime hiç dikkat etmedim, 7 kilo aldım 😬🙈 metabolizma ve bol bol su içmeye bağlıyorum az kilo almayı
elifelif Dreamsmomm bnde cok su iciyorum 4 aylik hamileyim ve hamile kaldigimdan su yana kadar hic almamisim kilo
Taner91_zemine Dreamsmomm bende hiç dikkat etmedim hamileliğim boyunca insan gibi yemedim😀😀3 kilo aldim
Rafaelli egogcee bende 65le hamıle kaldım 79um 34+6haftamdayım , nasıl verıcez bu kıloları hep düsünüyorum ya
Neseli68 Mercan Sen de fazla almamışın canım , düşük kilo ile hamile kaldıysan hızlı almış olabilirsin
reyhan_55 Naznaz Cans benim kuzenim de gidiyor batmanda medical parka 68 tl verdiğini soyledi o da asker esi
Ssvd2 Naznaz mustela kesinlikle yada saf zeytinyağı kullanın daha iyi binle hep kimyasal yazık küçücük bebeğe
Fasulyeninannesi Zs18 ne 39 kilo muuu 🙄 Canım boyun kaç ekstra vitamin ve Demir takviyesi alıyor musun? Sağlıkla bebişine kavuşman dileğiyle 👋🏻
zalenur Munevver68 Mayle23 Korkuya sarma kendini bnd oyle cok kokmustum acil bile gitmiştim hisetmek istiyorsa o dk hastane gidemiyosam bolca su ic ve çikolata yi saglikocaginda doktorum soylemisti yani hemej panikleyip korkuya sarma kendini faydası varyani çikolata yi ozmn harektlerini gor miniğim 👶😊😍🤰
Tunti haftamdayım 11 kilo aldım😃 ilk 14 hafta abartarak 8 kilo birden almış bir anne adayı olarak yapmayın arkadaşlar. Son 13 haftada da diyetisyen kontrolünde 3 kilo aldım.
Htckrdmn Kamilla bana tahmin yaparmisiniz ama nasıl resim yukliycegimi bilmiyorum yardımcı olablrmisiniz 🙏
Nisrem Burcu dktrm femerayi bana da onerdi ama calisirken yumurta takibi yaptrmak bnm icin cok zor okur diye baslayamadm bir turlu.Kac kere yumurtalar buyumus mu die kontrole girtiniz acaba birde ilk seferde tuttu mu ona gre bnde gruseyim tekrar dktrmla
mucizegebelik6 Burcu bende 64 ile hamile kaldım Suan 24 haftaligim 5 kilo almışım. Gidişatım senin gibi olur mu merak ediyorum 🤭😂
Mkalpi Neseli68 Gulsen4224 Gulsen4224 1. Gulsen4224 Canım merhaba sana zahmet bir bakarmısın 11+4 üm 🥰💞 https://www.hizliresim.com/hh1do47
Mry_mm Zs18 bende 46 kilo ile hamile kaldım şuan 21+5 im 54.50 olmuşum yaklaşık 8 kilo almışım bende çok zayıf bir başlangic yaptim
Sssultannn ozgearikan Edda112 Sleppy natural bez aldımm ıslak mendil de Sleppy yenidoğan aldım bakalım 4 hafta kaldı doğuma 🤗
Fasulyeninannesi Ben henüz 10 haftalık hamileyim henüz kilo almadım ama kızıma hamileyken 6 ay kusmaktan besinsiz kalmıştım hiç kilo almadım son iki ay 26 kilo aldım 😅😅🤰şimdiki hedefim 9 kilo ile Doğuma girmek hepinize sevgiler ❤
Iknr-mls Fasulyeninannesi Sedarda maalesef bende aynı durumdayım zaten yumurta sevmiyorum hiç tahammül edemiyorum kokusuna 😔🤢
istekalbeni11 Fasulyeninannesi Prensannesi14 Uygulamaya Göre 61 Gün Artık Ne Kadar Erken Ne Kadar Geç Allah Bilir Sağlıkla Selâmetle Doğsunlar Bebişlerimiz 🤲🏻❤❤❤
Fasulyeninannesi GamzeGoktas bravo 👏🏻 mükemmel bir denge yakalamışsın en fazla üç kilo alırsın ve Doğumdan iki hafta sonra kilon eskiye döner 👍🏻🐣
Eve GamzeGoktas @Sevgi006 Çocuğum 38de 2,650 gr doğdu yanımdaki kadın 3,750 gr doğum yaptı kuvöze alındı çocuğu benimki kuvöze falan girmedi ilk hafta kontrolünde 2,5 kiloydu ama sonrasında çok hızlı arttı kilosu.. şu an 3ye hamileyim 28+5te 1,200 36cmdi yine haftasına göre minyon bir çocuk.. ben de eşim de minyon tipleriz o yüzden hiç takılma kilosuna önemli olan organlarının sağlıklı gelişmiş olması..
Mugeeeee GamzeGoktas odaya bebegimle beraber gectim çabuk toparlandım b n 1haftaliktim herşeyimi yapabiliyordum bı kaç gün zorlandım sonra herşeyi kendim yaptim