Masal53 Edda112 sleppy canbebe evy baby prima 😄😄 pişik sıkıntısı olmadı ıslak mendil ise dalin kullanıyorum başından beri
gmzgmzz Edda112 bez olarak prima premium care tercih edicem ıslak mendil olarakta waterwipes fiyat olarak biraz daha pahalı fakat en temiz içerikli olan bu araştırmama göre 🙏🏻☺️
Mom726272 Edda112 oğlumda sleepy başladım 1 yaşından sonra A101 bezine geçtik hem pişik yapmadı hem fiyatı uygun 2. Gebeliğim bu sleepy ile başlarım diye düşünüyorum yada A101 bezi pişik yapmazsa onu da seçebilirim
bahtnurr1 İlk etapta prima almayı planlıyorum daha sonra sleepy düşünüyorum ıslak mendik uni baby yenidoğan aldım 🥰
Merinosunannesii gmzgmzz uni baby yenidoğan da alabilirsin fiyat uygun içerik temiz hiçbir şekilde parfüm yok kullanıyorum kızıma gayet güzel
Zeynozan Mom726272 a101 de çalışıyorum sleepy ve sofia marka bezin içeriği ve üreticisi aynı yani hiçbir farkı yok canım
PurpleTail Sleepy Natural içeriği gayet temiz. Islak mendillerde de babeland ve baby turco düşünüyorum onlarda yenidoğana uygun, araştırdım ve fiyatı fazla olanlarla aynı içeriğe sahip.
Gonul_enes Edda112 2 cocugumada primanin beyazini kullandim islak mendil olarak da uni baby yeni dogan, 3 ye hamileyim tavsiye uzerine baby me aldim mennun kalirsam devam edicem islak mendil yine uni baby yeni dogan aldim
Tuba0909 Edda112 sleepy bionatural bebek bezini aldım araştırıp henüz doğmadı ama bünyesi kabul eder diye düşünüyorum eğer ederse bu şekilde devam ıslak mendili de uni baby ve sleepy tercih ettim bende çok araştırdım buna vardım
HappyMom Edda112 Tercih ettiğiniz indirimli bez ve ıslak mendillere buradan da ulaşabilirsiniz. 💜 https://ty.gl/0ja4f0wi
Symazturk Edda112 hem bezi hem ıslak mendili sleepy bio natural serisinden tercih ettim henüz bebeğim doğmadığı için yorum yapamıyorum ama doku olarak çok beğendim umarım bebeğimin cildini de rahatsız etmez . Çiçek sepeti indirimlerinden almıştım yine orayı takip edebilirsiniz 🌸
deryadeniz93 Edda112 ıslak mendil kullanmıyorum. Islak pamuk her zaman çok daha iyi. Islak mendil kullanmayın arkadaşlar. Alt silme pamukları var onlardan kullanın. Bez tabi ki de prima💫
Birumuteses29 Ozlmkbra3806 bende sleepy aldım ama henüz doğmadı bebeğim 96 lı 1 no aldım herkes 2 den başla diyor sizcede öylemi
smylmz Edda112 baby turco marka ıslak mendil ve bezini aldım şimdilik kullanmadım ama kullananlardan olumlu dönüş aldım 🤭 hem zeytinyağlı pamuklu hemde yerli malı 👍🏼
Elisamomm smylmz baby turco bez ve ıslak mendil stok şeklinde hediye gelmişti kızım 23 günlük kullanıyoruz su an memnunum pişik alerji sızdırma vs olmadı hiç