Prensannesi14 Şafak kaç kızlar? Program da 9 ay 10 günden hesaplama yapıyor. Doktorunuz size gün verdiyse öyle hesaplama yapın :)
Ftmsgr Prensannesi14 şafak uyhulamaya göre 75 bakalım hayırlısı daha erken gelir diye hissediyorum ama 🤭😄
sarebebeginannesi Prensannesi14 doktorun hesaplamasina göre safak 12 ama hic gelcekmis gibi degil 😣 sanki hamile degilmisim gibi hissediyorum bedensel olarak okadar rahatim yani 🤣
hsqldnbebeqm Prensannesi14 doktor daha hesaplama yapmadı 😄 212 gün kaldı sat’a göre. Ama ultrasonda 1 hafta gerideydi. İlerde haftasını yakalar mı aynı mı kalır Bilemiyorum 😄 geç döllenmedense 219 kalmş oluyor sanırım. Şafak karanlık. 🤣
Gamzegamze49 Elanur71 kız aynıyız ama bi belirti yok sadece kalçalarımdan ayak parmaklarıma kadar uyuşma hissediyorum arada sende ne var ne yok
H_myra1 Ftmsgr aramızda bir gün var benimde 74 uygulamaya göre usg de en son 5 gün öndeydi şu an ne durumda bilmiyorum 😅
Cigdem65 Prensannesi14 uygulama 29 gun gösteriyor ama doktorda dedi iki haftan belki iki haftadanda daha az dedi
Bebegim000 138 gün uygulama doktora göre iki hafta öndeyiz 124 gün hayırlısı bakalım yarısı bitti şükür 😇😄😄