1PrensAnnesi YamacDemirinAnnesi bildiğin tombik penguen oldum🙄 yürürken uyurken otururken bile hep baskı hep ağırlık çok zormuş 9.ay
Nurarslan 1PrensAnnesi bende yarim uyusturulup dogum yaptim 2.bebegimi fakat belimde agrı kaldiii canim😩😩
1PrensAnnesi Nurarslan çok kişiden duydum herkes memnun aslında neden sizde kaldı acaba 🤔ne dedi doktorunuz?
YamacDemirinAnnesi 1PrensAnnesi kesinlikle katılıyorum hiç kolay değil artık benim için , az kaldı diyorum başka bir şey gelmiyor elimden.. bel ağrısı da cabası valla 🤦🏻♀️
Nurarslan 1PrensAnnesi doktorla konusmadim ama bel agrisindan oluyorum inanin herkes belden uyusturuldugun icin oyledir diyor
1PrensAnnesi YamacDemirinAnnesi allaha şükür belim değil de kasıklarm çok acıo benmde 😞 çocukta haklı büyüdü ve sıkıldı yerinden yazık oda bende bi kurtulup kavuşaydık sağlıkla 🙏🏻Sizde tabiki
1PrensAnnesi Nurarslan çok geçmiş olsun inş şifa bulursun cnm doğal yollarla çözümü olsada yapsan keşke☺
1PrensAnnesi YamacDemirinAnnesi bende aynı sola yatmak imkansız sağda uyuyorum sırtüstüde bebek durmuo cnmı yakıo kemiklerm ağrıo😞
Ceren 1PrensAnnesi kuzum bizimki 18 ini beklemicek galiba dünden beri hastahanelerdeyim bu hafta alacak büyük ihtimal 🙁
husniyealtun Bizimde 75 80 gun arasi bisey kaldi. InsaAllah bizlerde o kadar yaklasiriz ve insaAllah hepimiz hayirla saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi
husniyealtun Bizimde 75 80 gun arasi bisey kaldi. InsaAllah bizlerde o kadar yaklasiriz ve insaAllah hepimiz hayirla saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi
husniyealtun YamacDemirinAnnesi aman canim ettigin duaya dikkat et. Vakit bana cabuk gecsin eksiksiz fazlasiz ozursuz amansiz tastamam hayirla saglikla vakti saati dolunca gelsin de. Allah muhafaza erken gelir kuvez vs sorunlariniz olur. 😊😊😊 evet zaman zor geciyor ama geciyor iste bir sekilde. Onemli olan saglikli olsunlar
YamacDemirinAnnesi husniyealtun orası öyle canım zaten hep öyle dua ediyorum 😌 grip oldum griple uğraşıyorum yatamıyorum çok zorlanıyorum 🤦🏻♀️ Son zamanlar geçmiyor gibi sanki 😇