Koskoca 280 günden...
Tubacaglar benimde 84 günüm var sağlıcakla alın kucağınıza
1PrensAnnesi aaa ne güzel sizin onceden de yazilariniza denk gelmistim.demek son gunler💞insallah bizde goruruz o gunleri daha 162.gundeyiz🙏🙏
HalilGlcanToma amin insallah sizlerde saglikla sihatle alin
Buseguzel ben yarım uyuşturulmak istiyorum o sebepten herana şahitlik edicem ama bende daha önce hiç operasyon geçirmedim ve dedğnz gbi galiba o yüzden korkuyoruz 🙄
Nurarslan allaha şükür geldi son günler❣İnş cnm benm en güzel şekilde yaşayın sizlerde bu günleri sağlıkla gelin inş
1PrensAnnesi aminn insallahhh canim💕bizde gel nisan gell diye dua ediyoruz😅😅
1PrensAnnesi öyle yapıyorum canım vücudum ağır geliyor artık bünyeme 😂😂
Nurarslan gelsin nisan gelsin💕💕 ne kalmış ki zaten ☺ Azıcık
1PrensAnnesi bende yarim uyusturulup dogum yaptim 2.bebegimi fakat belimde agrı kaldiii canim😩😩
YamacDemirinAnnesi bildiğin tombik penguen oldum🙄 yürürken uyurken otururken bile hep baskı hep ağırlık çok zormuş 9.ay
Nurarslan çok kişiden duydum herkes memnun aslında neden sizde kaldı acaba 🤔ne dedi doktorunuz?
1PrensAnnesi kesinlikle katılıyorum hiç kolay değil artık benim için , az kaldı diyorum başka bir şey gelmiyor elimden.. bel ağrısı da cabası valla 🤦🏻♀️
YamacDemirinAnnesi allaha şükür belim değil de kasıklarm çok acıo benmde 😞 çocukta haklı büyüdü ve sıkıldı yerinden yazık oda bende bi kurtulup kavuşaydık sağlıkla 🙏🏻Sizde tabiki
1PrensAnnesi doktorla konusmadim ama bel agrisindan oluyorum inanin herkes belden uyusturuldugun icin oyledir diyor
1PrensAnnesi şimdi benimde kaşığım ağrıyo soluma yatamıyorum 🤦🏻♀️
Nurarslan çok geçmiş olsun inş şifa bulursun cnm doğal yollarla çözümü olsada yapsan keşke☺
YamacDemirinAnnesi bende aynı sola yatmak imkansız sağda uyuyorum sırtüstüde bebek durmuo cnmı yakıo kemiklerm ağrıo😞
1PrensAnnesi masallah 😊❤
deletedmom01 sağol cnm 🙏🏻 Darısı sizlere olsun sağlıkla inş