1PrensAnnesi doktorla konusmadim ama bel agrisindan oluyorum inanin herkes belden uyusturuldugun icin oyledir diyor
Koskoca 280 günden...
1PrensAnnesi şimdi benimde kaşığım ağrıyo soluma yatamıyorum 🤦🏻♀️
Nurarslan çok geçmiş olsun inş şifa bulursun cnm doğal yollarla çözümü olsada yapsan keşke☺
YamacDemirinAnnesi bende aynı sola yatmak imkansız sağda uyuyorum sırtüstüde bebek durmuo cnmı yakıo kemiklerm ağrıo😞
1PrensAnnesi masallah 😊❤
deletedmom01 sağol cnm 🙏🏻 Darısı sizlere olsun sağlıkla inş
Bizimde 75 80 gun arasi bisey kaldi. InsaAllah bizlerde o kadar yaklasiriz ve insaAllah hepimiz hayirla saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi
Bizimde 75 80 gun arasi bisey kaldi. InsaAllah bizlerde o kadar yaklasiriz ve insaAllah hepimiz hayirla saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi
1PrensAnnesi artık gelsin istiyorum ☹
YamacDemirinAnnesi aman canim ettigin duaya dikkat et. Vakit bana cabuk gecsin eksiksiz fazlasiz ozursuz amansiz tastamam hayirla saglikla vakti saati dolunca gelsin de. Allah muhafaza erken gelir kuvez vs sorunlariniz olur. 😊😊😊 evet zaman zor geciyor ama geciyor iste bir sekilde. Onemli olan saglikli olsunlar
Esraabrklu bizim de şubat sonu mart başı 🙏🏼😊 kaç haftalıksın
baliminannesi06 33 e girdik
husniyealtun orası öyle canım zaten hep öyle dua ediyorum 😌 grip oldum griple uğraşıyorum yatamıyorum çok zorlanıyorum 🤦🏻♀️ Son zamanlar geçmiyor gibi sanki 😇
1PrensAnnesi kuzum bizimki 18 ini beklemicek galiba dünden beri hastahanelerdeyim bu hafta alacak büyük ihtimal 🙁
1PrensAnnesi benimde son 4 gün sancılar nst de çıkmaya başladı 😍😍
1PrensAnnesi darısı bızım başımıza
Son 25 çok şükür ama gecmiyo ne yazıkki 🙃🙏🏻😘😍🙊
- Düzenlendi
YamacDemirinAnnesi gecmis olsun Rabbim sifani tez zamanda versin. Zencefil cayina bal limon katip ic iyi gelir insaAllah bagisikligin guclenir. Az koy ama zencefil tozunu hemen yarim cay kasigi
husniyealtun sağol kuzum denicem inşallah hemen geçer hamileyken daha zor grip olmak 🙏🏻