1PrensAnnesi öyle yapıyorum canım vücudum ağır geliyor artık bünyeme 😂😂
Koskoca 280 günden...
Nurarslan gelsin nisan gelsin💕💕 ne kalmış ki zaten ☺ Azıcık
1PrensAnnesi bende yarim uyusturulup dogum yaptim 2.bebegimi fakat belimde agrı kaldiii canim😩😩
YamacDemirinAnnesi bildiğin tombik penguen oldum🙄 yürürken uyurken otururken bile hep baskı hep ağırlık çok zormuş 9.ay
Nurarslan çok kişiden duydum herkes memnun aslında neden sizde kaldı acaba 🤔ne dedi doktorunuz?
1PrensAnnesi kesinlikle katılıyorum hiç kolay değil artık benim için , az kaldı diyorum başka bir şey gelmiyor elimden.. bel ağrısı da cabası valla 🤦🏻♀️
YamacDemirinAnnesi allaha şükür belim değil de kasıklarm çok acıo benmde 😞 çocukta haklı büyüdü ve sıkıldı yerinden yazık oda bende bi kurtulup kavuşaydık sağlıkla 🙏🏻Sizde tabiki
1PrensAnnesi doktorla konusmadim ama bel agrisindan oluyorum inanin herkes belden uyusturuldugun icin oyledir diyor
1PrensAnnesi şimdi benimde kaşığım ağrıyo soluma yatamıyorum 🤦🏻♀️
Nurarslan çok geçmiş olsun inş şifa bulursun cnm doğal yollarla çözümü olsada yapsan keşke☺
YamacDemirinAnnesi bende aynı sola yatmak imkansız sağda uyuyorum sırtüstüde bebek durmuo cnmı yakıo kemiklerm ağrıo😞
1PrensAnnesi masallah 😊❤
deletedmom01 sağol cnm 🙏🏻 Darısı sizlere olsun sağlıkla inş
Bizimde 75 80 gun arasi bisey kaldi. InsaAllah bizlerde o kadar yaklasiriz ve insaAllah hepimiz hayirla saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi
Bizimde 75 80 gun arasi bisey kaldi. InsaAllah bizlerde o kadar yaklasiriz ve insaAllah hepimiz hayirla saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi
1PrensAnnesi artık gelsin istiyorum ☹
YamacDemirinAnnesi aman canim ettigin duaya dikkat et. Vakit bana cabuk gecsin eksiksiz fazlasiz ozursuz amansiz tastamam hayirla saglikla vakti saati dolunca gelsin de. Allah muhafaza erken gelir kuvez vs sorunlariniz olur. 😊😊😊 evet zaman zor geciyor ama geciyor iste bir sekilde. Onemli olan saglikli olsunlar
Esraabrklu bizim de şubat sonu mart başı 🙏🏼😊 kaç haftalıksın
baliminannesi06 33 e girdik