Buseguzel oh ne güzel😍 bitirdik kocaman yolları
Koskoca 280 günden...
Bebegimmm 😍 darısı tek sayılara
1PrensAnnesi ya öyle ama korku sardı beni 😔 kesilmek dikilmek ameliyat vs tüm gün aklımda bu düşünceler 😔
Buseguzel bende de ölüm korkusu oluştu her gördüğümle helalleşiyorum 😞 sonra sezaryen izledim int de bi tık rahatladım 🙄
1PrensAnnesi 18 çiftiz biz hala 😂
1PrensAnnesi İnşallah cnm ya 🙏😍
YamacDemirinAnnesi az kalmış tek sayılara😍 o kadar sabır gösterdik az daha dayan cnm
1PrensAnnesi aminn 😍
1PrensAnnesi yaa insanın elinde olmadan kapılıyor öyle düşüncelere işte 🤷♀️ Aslında çok basit bir operasyon ama daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak çok korkuyorum 😔 uyanırken çok acı çekmekten de korkuyorum
Tubacaglar benimde 84 günüm var sağlıcakla alın kucağınıza
1PrensAnnesi aaa ne güzel sizin onceden de yazilariniza denk gelmistim.demek son gunler💞insallah bizde goruruz o gunleri daha 162.gundeyiz🙏🙏
HalilGlcanToma amin insallah sizlerde saglikla sihatle alin
Buseguzel ben yarım uyuşturulmak istiyorum o sebepten herana şahitlik edicem ama bende daha önce hiç operasyon geçirmedim ve dedğnz gbi galiba o yüzden korkuyoruz 🙄
Nurarslan allaha şükür geldi son günler❣İnş cnm benm en güzel şekilde yaşayın sizlerde bu günleri sağlıkla gelin inş
1PrensAnnesi aminn insallahhh canim💕bizde gel nisan gell diye dua ediyoruz😅😅
1PrensAnnesi öyle yapıyorum canım vücudum ağır geliyor artık bünyeme 😂😂
Nurarslan gelsin nisan gelsin💕💕 ne kalmış ki zaten ☺ Azıcık
1PrensAnnesi bende yarim uyusturulup dogum yaptim 2.bebegimi fakat belimde agrı kaldiii canim😩😩