1PrensAnnesi Amin canım 🙏
Koskoca 280 günden...
1PrensAnnesi nedennpeki kendi isteyinizmi bende korkuormda her ikisindednde napcagimi bilemiirm
Benimde son 13 kaldı artk kesin tarihi belirledik sezeryan için 22 ocak 💕💕
1PrensAnnesi ay bana hiç geçmiyor ya😕. Daha 123gün var
Ben daha çok balındayım 239 günüm var 😣
1PrensAnnesi Bende çift sayılara geldim diye seviniyordum kuzum😂 Sayılı gün çabuk geçer gel ocak gel dedik geldi şimdi gün sayıyoruz😍 Ergüş dünyaya geliyor sırada Hümoşa geliyor 💃💃😂 Gel Nisan gel😍😍
- Düzenlendi
ygmr cnm bebeğin kafası 2 hafta ileride yani büyük ilerliyor çatı ölçümle o kafa ölçüsünün doğumu mümkün görünmüyor dedi doktor hani tm deneriz ama vakumla filan çekerim bebeği dedi vakumunda bebeğe riskleri çok o sebepteb sezaryen e karar verdik😍
Sen kaç haftalıksın?
gulanne 😍 yarıyı geçtikten sonra gerçekten daha kolay geçiyor bana öyle oldu yani
pamuksekerinannesi 😍 ben artık bitti diyorum o yüzden gel nisan gel💕💕💕 hemen bitivercek ve hüma prenseste gelecek sağlıkla inş
- Düzenlendi
Ebru_krm_mrt hayırlı uğurlu olsun inş ❣ Önce ergüşüm doğsun sonra sizinki sağlıkla Gelsinler
1PrensAnnesi son 11 bizim de 🙈
Son 23 🙈
jrarya biter inş cnm sağlıkla geçsin hamileliğin sonra doğumun😍 çabucak geçer
Buseguzel oh ne güzel😍 bitirdik kocaman yolları
Bebegimmm 😍 darısı tek sayılara
1PrensAnnesi ya öyle ama korku sardı beni 😔 kesilmek dikilmek ameliyat vs tüm gün aklımda bu düşünceler 😔
Buseguzel bende de ölüm korkusu oluştu her gördüğümle helalleşiyorum 😞 sonra sezaryen izledim int de bi tık rahatladım 🙄
1PrensAnnesi 18 çiftiz biz hala 😂
1PrensAnnesi İnşallah cnm ya 🙏😍
YamacDemirinAnnesi az kalmış tek sayılara😍 o kadar sabır gösterdik az daha dayan cnm