YLD_95 betulpolat 19+0 😊🧿 oğlumuz oluyor inşallah 🤲🏻🌺 14+6 da öğrenmiştim son kontrolde de onayladı doktorum.
incikaya 17+2 kızımız olacak fetal dna ile 12.haftada öğrendik doktorumuz da son kontrolde onayladı😊8 nisana ayrıntılı ultrason için gün aldık ağustos 20-23 gibi doğum..arkadaşlar bebeği hissetmeye başladınız mı?
Ozgeguney esraEb Gebelik son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor, hamile kaldığımız günden değil ve günlerimiz gebelik haftalarımız aynı 😊 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❤️
esraEb Ozgeguney yaaa ne kadar güzel 🥰rabbimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 yazıyrolar ya erken döllenme geç döllenme benimki de acaba geç mi diye düşündüm. Neye göre bakılıyor ona. Haftasına göre gidiyoruz şu an vaktinde oldh herhalde 🙈
Gunes63 betulpolat 19+4 olduk bugün 🥰 Doktorum 13. Ve 17. Haftada kız tahmininde bulundu ama kesin demeyelim dedi. 21. Haftada gidicez bakalım bende merak ediyorum 😊
Balbebek012 betulpolat 19 haftadan merhaba❤ göbüşüm daha çıkmadı 2.bebeğim ama heyecanla bekliyorum yine cinsiyeti dd dün öğrendik oğlum olıyor 💙💙💙
Elifaras_ 19+1 bizim de erkek bebeğimiz olacak… İsmini Mert Aras koymayı düşünüyorum… 13 Ağustos da doğum zor mu olur bilemiyorum sıcak yaa