irembasoglu37 Gamzebildikkk ben kızım olsaydı Efnan Leyal koyacaktım ama oğluşum oluyormuş öneri kalsın sana da 😄❤️
mombabe 12+2’de öğrendik cinsiyetimizi kızımız olacak 🌸 20. Haftadayız şuan, perşembe günü detaylı ultrasonumuz var, çok özledik ama hemen perşembe olsun ultrasonda görelim istiyoruz çiçeğimizi 🫶🏻🤍
Ada022 17+5 haftalık hamileyim Agustos annesiyim oğlum olacak11+3 de erkeğe benziyor dedi doktor 13+2 de öğrendik cinsiyet kesin erkek dedi 😇
binnur64 betulpolat ben başından beri kız hissediyorum başka bi doktor 14 haftalıkken erkek %51 ihtimal demişti onda bile inanasım gelmemişti😂
esnyz14 betulpolat 17+4üz cinsiyetimizi öğrendik kızçemiz olacakmış nasipse inşallah… 🦋 Detaylı ultrason da güzel haberler alasınız inşallah 💞
Merveass Guldane11 ayy amanın fazla yazmışım 17+5 iz biz aynı sayılır yine de 🤭 sağlıkla gelsin inşallah isim karar verdiniz mi
tubimom betulpolat benimde 17+4 ayy tam sıcağın ortasına denk geliyoruz son zamanları düşünüyorum da😱
YLD_95 betulpolat 19+0 😊🧿 oğlumuz oluyor inşallah 🤲🏻🌺 14+6 da öğrenmiştim son kontrolde de onayladı doktorum.
incikaya 17+2 kızımız olacak fetal dna ile 12.haftada öğrendik doktorumuz da son kontrolde onayladı😊8 nisana ayrıntılı ultrason için gün aldık ağustos 20-23 gibi doğum..arkadaşlar bebeği hissetmeye başladınız mı?
Ozgeguney esraEb Gebelik son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor, hamile kaldığımız günden değil ve günlerimiz gebelik haftalarımız aynı 😊 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❤️
esraEb Ozgeguney yaaa ne kadar güzel 🥰rabbimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 yazıyrolar ya erken döllenme geç döllenme benimki de acaba geç mi diye düşündüm. Neye göre bakılıyor ona. Haftasına göre gidiyoruz şu an vaktinde oldh herhalde 🙈
Gunes63 betulpolat 19+4 olduk bugün 🥰 Doktorum 13. Ve 17. Haftada kız tahmininde bulundu ama kesin demeyelim dedi. 21. Haftada gidicez bakalım bende merak ediyorum 😊