Yazmelegi_ betulpolat 19+1 olduk 2 sefer gittim cinsiyeti göstermiyor cuma tekrar kontrol var bakalım gösterecek mi göstermezse ayın 3 ünde detaylı var nasip kısmet 🌸
esraEb betulpolat 16+1 de erkek dedi. Biraz zor gördü ama en son çok emin şekilde erkek dedi. Ama yine de detaylıya kadar her iki ihtimale de hazır olcam 🤗 değişenler oluyormuş sanırım
Fahin betulpolat selamlar 19+6 dayiz yolu nerdeyse tam yarilacak. 6 agustos dogum gozukuyor. Neler aldiniz bu zmaan kadar kizlar. Ben daha hic biisi almadim. Haftaay kiyafetleri almak istiyorz. Erken mi sizce🥰🥰
Fahin betulpolat cinsiyetimiz kiz bu arada. Ben fetal yaptirmistim orfa kesin sonuc oluyo cinsiyet iicin. Ama son kontrollde doktor bacak arasini gosterdi bak kiz diye👶
Ayezhanim Fahin canım Allah’ın izniyle kesinmis seninki al bence benimki kesinlesirse koşarak alırım 😅
Gamzebildikkk betulpolat 18+4 Kızım olucak 14. Haftada öğrendim İsmine henüz karar veremedim önerilerinizi bekliyorum 🌸
irembasoglu37 Gamzebildikkk ben kızım olsaydı Efnan Leyal koyacaktım ama oğluşum oluyormuş öneri kalsın sana da 😄❤️
mombabe 12+2’de öğrendik cinsiyetimizi kızımız olacak 🌸 20. Haftadayız şuan, perşembe günü detaylı ultrasonumuz var, çok özledik ama hemen perşembe olsun ultrasonda görelim istiyoruz çiçeğimizi 🫶🏻🤍
Ada022 17+5 haftalık hamileyim Agustos annesiyim oğlum olacak11+3 de erkeğe benziyor dedi doktor 13+2 de öğrendik cinsiyet kesin erkek dedi 😇
binnur64 betulpolat ben başından beri kız hissediyorum başka bi doktor 14 haftalıkken erkek %51 ihtimal demişti onda bile inanasım gelmemişti😂
esnyz14 betulpolat 17+4üz cinsiyetimizi öğrendik kızçemiz olacakmış nasipse inşallah… 🦋 Detaylı ultrason da güzel haberler alasınız inşallah 💞
Merveass Guldane11 ayy amanın fazla yazmışım 17+5 iz biz aynı sayılır yine de 🤭 sağlıkla gelsin inşallah isim karar verdiniz mi