Alif63 her gece yatmadan 2 tane içtim 21. Haftaya kadar falan çok şükür geçti sonra bıraktımama ilk zamanlar içtiğim halde her gün aşırı bulantım oluyırdu sadece kusmama engel olmuştu ilaç
Prilam Dr kulananlar?
- Düzenlendi
Seydusss hadi inşallah🙏 ben oğlumda 9 ay eziyet çektim aslında 8 ay 34.haftada doğdu ama doğurduğum güne kadar kustum umatim bu fayda eder her sabah aç karnına kusardim bu da öyle olur diye çok korkuyorum inan ki bu da öyle olursa bi daha çocuk getirmem😅o kadar yorulduk kusmamdan eşim bile midesi bulanıyordu karşımda
Prospektüsde yazdığı şekilde kullanıyorum
catandgirlmom şuan ona bile razıyım tabi bulantı da olmasa iyi çünkü evladıma hasret kaldım bugün biraz kendimdeydim beni bırakmıyordu
Alif63 valla en zor süreçti bulantılar biran çnce geçsin sizinki de inşallah ❤️🌸
catandgirlmom çok şükür ilk kullanımda geçti ve ben yanlışlıkla ilacımı yaktım 😳 şuan ilaçsız kaldım yarın kusmaya devam😔
Alif63 eyvah eyvahh valla nöbetçi eczane bile aradık ama ilaçsız yapamadım korkudan dayanamam diye biran önce tekrar temin edin, kendi cebinizden ödemek zorunda kalacaksınız tabi 🥲
Alif63 Gece yatmadan önce iki tane içiyordum. Sabahları midem bulanmıyordu. 20. Haftaya kadar kullandım. Doktorum artık bırakmalısın yoksa bağımlılık yapar dedi. Hamileliğim boyunca hafif bulantılarım oldu ama kusma yaşamadım. İlacı bıraktığımda mide bulantısı 1 -2 hafta kadar devam etti sonra geçti. Hamileliğimin başında tiksindiğim midemi bulandıran şeyleri şimdi rahatlıkla yiyebiliyorum. 😀
Alif63 6. Haftadan 14? Haftaya kadar kullandım, gece yatmadan 2 tane aldım hep. Bazen denedim geçmiş midir 1 tane alayım diye eğer sabah bulantım olursa 1 taneyi de sabah aldığım oldu. Herhangi bir ciddi zararı yok prilamın demişti doktorum.