Kızlar dünden bsni 10 kere kustum ve hiçbursey yemedim acile gittim iğne yaptılar ve prilam verdiler nasil kullanıyorsunuz doktor akşam aç karnına dedi eczane de sabah aç karnına yiyebilirsin dedi.

Alif63 aynen aç karnına ışe yarıyor zaten öteki türlü pek yaramıyor

Alif63 Gece yatmadan önce 2 tane alıyordum…eğer gündüzde olursa 1 tane de gündüz içebilirsin demişti.. Ama gece yatmadan önce alıyordum sadece, olmuyordu gündüz rahattı..

Ben 8. Haftadan 17. Haftaya kadar kullandım. Doktorum yatmadan önce 2 tane almalısın demişti. Öyle de yaptım sabah en azından bulantım hafiflemiş oluyordu. Birde alışana kadar çok fazla uyku yapmıştı bana.

Alif63 bana doktorum sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce kullanmamı söylemişti. O şekilde baya bulantılarım azalmıştı

Ben gece yatmadan 2 tane alıyordum çok işe yarıyordu

Alif63 bende 12. Haftadan beri kullanıyorum 12 haftaya kadar zor dayandım artık kan kusuyodum o kadar kötü olmuştum doktorum gece yatmadan aç karnına 2 tane dedi kullanıyorum ve kan kusmam geçti kusma kalmadı cok şükür en iyisi gece yatmadan 2 tane içmek hem rahat uyutuyo hemde gün boyu migde bulantısı olmuyo bu ilaç Bi çok kişiden duydum uyku yaptığı için genelde gece yatmadan diyolar

Sampiyon0618 ya ben de mahvoldum benim bir oğlum daha car onda da kusuyordum 9 ay kustum bu kadar değil bunda öldüm bari onda sadece sabahlari bunda gece gündüz aç karnına iştahım kalmadi gitti

Nurkcy ay hafi inşallah oğlumda hamileliğimi yaşayamadım bile kusmaktan ama o günde bir kere sabahları ama bu günde 10 kere kusuyirdum mahvoldum inan ki

Alif63 Kuzum ben uyumadan önce içiyorum tüm günümü götürüyor, eğer bulantın şiddetli ise iki tane içen de oluyor ama gün içinde içtiklerinden ziyade gece uyumadan aldığımda faydasını gördüm

Mhtpflz gerçekten😳 ben de öyleydim oğlumda bu şuan ondan daha kötü geçiyor ama umarım azalır diye umut ediyorum

Seydusss bu akşam uyumadan önce kullanırım ben kusmadan 2 gebeliğimde de yaşadım yani çok zorlaniyorum kendi çocuğumla ilgilenemiyorum çok zor bir durum😔

Alif63 Evet ama hiç eziyet çektiğine değmez canım, zararı olsa doktorlar vermez zaten gönül rahatlığıyla kullan şükür edeceksin 🥰

Alif63 2 hafta hiç birşey yiyemedim sürekli istifa ediyordum mutfağa girip yemek dahi yapamadım koku çok rahatsız ediyordu doktorum prilam yazdı 4 gündür gece yatmadan 2 tane içiyorum şuan rahatım her öğünümü yiyorum koku hassasiyetim geçti nadiren hafif bulantı gelip geçiyor rahatsız etmiyor ama gündüz olursa bulantı 1 tane de sabah içebilirsin demişti doktorum

Bende cok kötüyüm yarın yazdıracağım ne kadar fiyata aldınız reçeteli