Alif63 bende 12. Haftadan beri kullanıyorum 12 haftaya kadar zor dayandım artık kan kusuyodum o kadar kötü olmuştum doktorum gece yatmadan aç karnına 2 tane dedi kullanıyorum ve kan kusmam geçti kusma kalmadı cok şükür en iyisi gece yatmadan 2 tane içmek hem rahat uyutuyo hemde gün boyu migde bulantısı olmuyo bu ilaç Bi çok kişiden duydum uyku yaptığı için genelde gece yatmadan diyolar
Prilam Dr kulananlar?
Sampiyon0618 ya ben de mahvoldum benim bir oğlum daha car onda da kusuyordum 9 ay kustum bu kadar değil bunda öldüm bari onda sadece sabahlari bunda gece gündüz aç karnına iştahım kalmadi gitti
Alif63 2 hafta hiç birşey yiyemedim sürekli istifa ediyordum mutfağa girip yemek dahi yapamadım koku çok rahatsız ediyordu doktorum prilam yazdı 4 gündür gece yatmadan 2 tane içiyorum şuan rahatım her öğünümü yiyorum koku hassasiyetim geçti nadiren hafif bulantı gelip geçiyor rahatsız etmiyor ama gündüz olursa bulantı 1 tane de sabah içebilirsin demişti doktorum
Bende cok kötüyüm yarın yazdıracağım ne kadar fiyata aldınız reçeteli
Alif63 her gece yatmadan 2 tane içtim 21. Haftaya kadar falan çok şükür geçti sonra bıraktımama ilk zamanlar içtiğim halde her gün aşırı bulantım oluyırdu sadece kusmama engel olmuştu ilaç
- Düzenlendi
Seydusss hadi inşallah🙏 ben oğlumda 9 ay eziyet çektim aslında 8 ay 34.haftada doğdu ama doğurduğum güne kadar kustum umatim bu fayda eder her sabah aç karnına kusardim bu da öyle olur diye çok korkuyorum inan ki bu da öyle olursa bi daha çocuk getirmem😅o kadar yorulduk kusmamdan eşim bile midesi bulanıyordu karşımda