Dorukkusumm ilahi bir durum demek ki. Bebeği yanınızda askıda falan taşıyorsunuz anlaşılan. Beneğin kilosu da kilonuzu etkilemediğine göre. :)
Kaç kilo aldınız
Dorukkusumm bu mu 2 kilo almış haliniz? Pardon da sadece yanaklarınız bile 1 kilo almış. Siyah elbise, açısı yan. Karnınız gayet büyük. Gerek yok böyle saçma yalanlara bence. Bebek en aşağı 2,5 kilo olsa 2 de sizin aldığınız kilo, en kötü en kötü 4,5 kilo. Gerek yok saçma yalanlara ya.
Dorukkusumm bebek 3800 ama arkadaş 1,5 kilo aldığını iddia ediyor. Nasıl da komik ya. Şaka gibisin gerçekten
Beyzaa-gzlyz ben de 17+4 2 kilo aldım iyi gidiyor gibiyiz🌸
Semrasntrk benim anladım kadarıyla bebeğin kilosunu ayrı kendini ayrı hesaplıyor ondan kaynaklı kilo almadım diyor zaten ilk fotoğrafıda kilolu öbürüde zaten shoplu :) ama yinede maşallah kendini böyle kabul etmiş
Semrasntrk :)))
24 olacak bu gece 63 ile başladım ilk 3 ay 61e düştüm öyle de devam ediyorum
cherry_blossom kilo almayanlar şişmanlar zayıf olanlar alıyor tabi birde söylemeyen tipler var🤣🤣uydurmayı seçiyorlar takılmayın :) çıcuk olmuş 3800 4 kilo kendi diyor kilo almadım🤣🤣🤫🤫🤫boşverin
1234__ muhtemelen dediğiniz gibi ayrı hesaplıyor ancak o bile yanıltıcı. Göğüslere dolan sütler bile belli bir gramın üstünde. Amniyon sıvısı vs derken, kendisi zaten normalde de toplu yapıya sahip. Gerek yok böyle şeylere. Sağlıklı şekilde kilo alıp, bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
Semrasntrk amiiiin hepimiz bir avazda kurtulalım inş
cherry_blossom veriyoruz ama ben 57 ile hamile kaldım 54 e düştüm ilk ay şu an 58 im mesela ve 6. Ayımdayım