Kızlar konuyla alakasız ama bişey sormak istiyorum 3 haftalık gebeyim Safra kesesi çamurum var şikayetlerim ve şiddetli ağrılarım oluyo bu dönemde sizce ameliyat yapılır mı
Kaç kilo aldınız
Mezeren2606 aramızda tam 1 hafta varmış. Ama ben bu iştahla daha çok alırım gibi😀
cherry_blossom Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür de niye bu kadar kendine problem ettin onu anlamadım ?
Fadimehizz ya ben cidden merak ediyorum problem etme değilde. Sonuçta bebek büyüyor illaki tartıya yansıması lazım cidden nasıl oluyor
saldemir
Dorukkusumm
Şuan bir aglayasim geldi 😅 46 ile hamile kaldim 32. haftamdayim 59 kiloyum 🙈
Dorukkusumm senden daha iyi değilde bunun mümkün olmadığını söylüyorum amniyon sıvısı bebeğin kilosu gögüsler kan hacmi plesenta filan 🤣ama tabi öyle düşünerek mutluysan bişi demem ama bir buçuk kilo imkansız bişi :) valla merak ettim ya ilk halinle son haline baksak ya nasıl aynı kilodasın😀😀
Dorukkusumm 36+6 olduk 8 kilo aldım bebeğimde çok kilo almadı 2500 ama çok yiyemiyorum kaç haftadır zaten yediğimde bebeğe aldırdı 7. Aydan beri kendi kilom sabit
1234__
Al canımm 😘😉
Dorukkusumm masallah:)) valla
Dorukkusumm ilahi bir durum demek ki. Bebeği yanınızda askıda falan taşıyorsunuz anlaşılan. Beneğin kilosu da kilonuzu etkilemediğine göre. :)
Dorukkusumm bu mu 2 kilo almış haliniz? Pardon da sadece yanaklarınız bile 1 kilo almış. Siyah elbise, açısı yan. Karnınız gayet büyük. Gerek yok böyle saçma yalanlara bence. Bebek en aşağı 2,5 kilo olsa 2 de sizin aldığınız kilo, en kötü en kötü 4,5 kilo. Gerek yok saçma yalanlara ya.
Dorukkusumm bebek 3800 ama arkadaş 1,5 kilo aldığını iddia ediyor. Nasıl da komik ya. Şaka gibisin gerçekten
Beyzaa-gzlyz ben de 17+4 2 kilo aldım iyi gidiyor gibiyiz🌸
Semrasntrk benim anladım kadarıyla bebeğin kilosunu ayrı kendini ayrı hesaplıyor ondan kaynaklı kilo almadım diyor zaten ilk fotoğrafıda kilolu öbürüde zaten shoplu :) ama yinede maşallah kendini böyle kabul etmiş
Semrasntrk :)))