Kızlar konuyla alakasız ama bişey sormak istiyorum 3 haftalık gebeyim Safra kesesi çamurum var şikayetlerim ve şiddetli ağrılarım oluyo bu dönemde sizce ameliyat yapılır mı

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Mezeren2606 aramızda tam 1 hafta varmış. Ama ben bu iştahla daha çok alırım gibi😀

busrabrbr Benim de öyle gerçekten normal zamanki gibi yiyorum :( bünye sanırım ya normalde de kolay kilo alan bi insanım :(

Fadimehizz ya ben cidden merak ediyorum problem etme değilde. Sonuçta bebek büyüyor illaki tartıya yansıması lazım cidden nasıl oluyor

AdinsMom

Max 10 kiloyla sağlıklı hayırlı bir şekilde bitirebilirim inşallah 🥺

Yagmur-10 😀😀çok değil mi ya son aylarda napacaksınız asıl kilo o zaman oluyor

Dorukkusumm senden daha iyi değilde bunun mümkün olmadığını söylüyorum amniyon sıvısı bebeğin kilosu gögüsler kan hacmi plesenta filan 🤣ama tabi öyle düşünerek mutluysan bişi demem ama bir buçuk kilo imkansız bişi :) valla merak ettim ya ilk halinle son haline baksak ya nasıl aynı kilodasın😀😀

Dorukkusumm 36+6 olduk 8 kilo aldım bebeğimde çok kilo almadı 2500 ama çok yiyemiyorum kaç haftadır zaten yediğimde bebeğe aldırdı 7. Aydan beri kendi kilom sabit

Dorukkusumm bu mu 2 kilo almış haliniz? Pardon da sadece yanaklarınız bile 1 kilo almış. Siyah elbise, açısı yan. Karnınız gayet büyük. Gerek yok böyle saçma yalanlara bence. Bebek en aşağı 2,5 kilo olsa 2 de sizin aldığınız kilo, en kötü en kötü 4,5 kilo. Gerek yok saçma yalanlara ya.

Semrasntrk benim anladım kadarıyla bebeğin kilosunu ayrı kendini ayrı hesaplıyor ondan kaynaklı kilo almadım diyor zaten ilk fotoğrafıda kilolu öbürüde zaten shoplu :) ama yinede maşallah kendini böyle kabul etmiş