Senel6767 ozaman kilo almamis olmuyo ki bide nekadar yaziflayabilir 39 haftalifim 1.5 kilo aldim diyor mumkun deil

48 kıloydum 58 oldum 8 aylık hamıleyım

rachelgreenn aynen canım bi sabah kalktığımda ufak bulantı oluyordu o da kahvaltı yapınca geçiyordu. 😅 aksine yemeye sevkediyordu yani bulantı beni. Hamile kaldığımda 56kg dım. 🥹

14 haftalığız ve 4 kilo almışım bu gidişle sonum iyi değil gibime geliyor 🥺🤦🏻‍♀️

saldemir canım ben de senin gibiyim şuan 35+6 dayız 47 kiloyla hamile kaldım şuan 54 kiloyum oğlum da 2660 özellikle son bir ayda ben hiç kilo almamışım ama doktorum benim de bebeigimin de gayet sağlıklı olduğunu söyledi içim rahat çok şükür sen de rahat ol önemli olan bebislerin sağlıklı olması🥰

senoski bendeee 22 +6 , 6 kilo almısım, hayır çokta yemiyorum cidden normalde neyse o öyle ekstra bi iştahım da artmadı aynı devam ediyorum hatta ilk 3 ay hiç bişe yiyememiştm nasıl aldım bu 6 kiloyu fikrim yok böyle gidersem herhalde bayaaaaa bi alcam

rachelgreenn bende 18+1 64 başladım şuan tok 68 aç 67 yani ben kilo almam için erken olduğunu düşünüyorum ama masallah hamilelik iyi gidiyor bulantı vs olmadı

saldemir 2 hafta önce gittim doktora şuan 22+4 kilosuna 322gr demişti ben 46 kiloyla hamile kaldim şuan 55 kiloyum karnıma ve yüzüme aldım diğer bölgelerim normal anormal bişey olsa söylerler bence korkmayın

Beybeybi aynı ben 🥲 sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil