Mugeliya söyle olabilir ama cnm yani ben böyle düşünüyorum ilk aylarda zayifliyorlar sonra ayni kiloya ulaşiyorlar almamış oluyorlar

saldemir bunu birilerinin kilolarıyla hesaplayamayız bence kimisi 3 kg alarak doğuruyor, yani veriyor geri alıyor şeklinde oluyorlar. Kimisi ise 10-20-30 kg gidiyor böyle. Ben mesela normal halimdeki gibi yemek yiyorum hiç aşırıya kaçmadım öyle acıkmadım ama hiç kilo vermedim de 😂 31+5 im 13 kg almışım. Gerçi görenler aaa hiç kilo almamışsın diyor ama tartılar yalan söylemiyodur diye düşünüyorum 🤭 tamamen insanın yapısıyla alakalı bir durummm

Aynıyız ama ben kilo almadım verdim

Kızlar 16 haftalığım ve 1 kilo aldım sizce normal mi?

22+3 haftalığım 64 kilo ile hamile kaldım şuan 69 😞 5 kilo almışım

31 haftalığız sıfır kilo alımı ile devam ediyorum 54 kiloyum bebeğim de 2kg🤗 her şey yolundaysa kilo bile veren var hiç olumsuz düşünme

saldemir bende 35 + 4 deyim . 52 kiloyla hamile kaldim 54 kiloyum. Bebek kac kilo bilmiyorum ama doktor bizim kilo alip almamizin bi önemi olmadigni söyledi. Bebek gelisio ve kilo aliosa saglikliysa gerisi önemsiz.

Bende 16 Mart dogumum inşallah 15 kilo almışım ama tabi bebek kilosu suyu fakam doğumdan sonra bir 10 kilo gider inşallah 😂😂

Sevgii52 ayy yalnız degilmisim 🤭 valla tartiya cikmaya korkuyorum bakalim nasil olcaksa

Gse2 palmers cocoa butter formula (strech marks) ben bunu kullanıyorum. Mustela kullandım serum + yağ. Fakat göğüs çatlaklarım oldu. 34 e gireceğim şuan karnımda bir çatlak yok umarım olmaz. Belki size de iyi gelir 🌸

Senel6767 ozaman kilo almamis olmuyo ki bide nekadar yaziflayabilir 39 haftalifim 1.5 kilo aldim diyor mumkun deil

48 kıloydum 58 oldum 8 aylık hamıleyım

rachelgreenn aynen canım bi sabah kalktığımda ufak bulantı oluyordu o da kahvaltı yapınca geçiyordu. 😅 aksine yemeye sevkediyordu yani bulantı beni. Hamile kaldığımda 56kg dım. 🥹