Kaç kilo aldınız
saldemir bunu birilerinin kilolarıyla hesaplayamayız bence kimisi 3 kg alarak doğuruyor, yani veriyor geri alıyor şeklinde oluyorlar. Kimisi ise 10-20-30 kg gidiyor böyle. Ben mesela normal halimdeki gibi yemek yiyorum hiç aşırıya kaçmadım öyle acıkmadım ama hiç kilo vermedim de 😂 31+5 im 13 kg almışım. Gerçi görenler aaa hiç kilo almamışsın diyor ama tartılar yalan söylemiyodur diye düşünüyorum 🤭 tamamen insanın yapısıyla alakalı bir durummm
Aynıyız ama ben kilo almadım verdim
Kızlar 16 haftalığım ve 1 kilo aldım sizce normal mi?
30 hafta 13 kilo 🥹
22+3 haftalığım 64 kilo ile hamile kaldım şuan 69 😞 5 kilo almışım
31 haftalığız sıfır kilo alımı ile devam ediyorum 54 kiloyum bebeğim de 2kg🤗 her şey yolundaysa kilo bile veren var hiç olumsuz düşünme
saldemir bende 35 + 4 deyim . 52 kiloyla hamile kaldim 54 kiloyum. Bebek kac kilo bilmiyorum ama doktor bizim kilo alip almamizin bi önemi olmadigni söyledi. Bebek gelisio ve kilo aliosa saglikliysa gerisi önemsiz.
Prensesannesi10 bende 19+4 haftalığız 1.5 kilo aldım
Arzubyrm1 yeterki onlar sağlıklı olsun 🙏
Bende 16 Mart dogumum inşallah 15 kilo almışım ama tabi bebek kilosu suyu fakam doğumdan sonra bir 10 kilo gider inşallah 😂😂
Gse2 palmers cocoa butter formula (strech marks) ben bunu kullanıyorum. Mustela kullandım serum + yağ. Fakat göğüs çatlaklarım oldu. 34 e gireceğim şuan karnımda bir çatlak yok umarım olmaz. Belki size de iyi gelir 🌸
selinsmother inşallah 14’ü geçmeden tamamlarım süreci🙏🏻💘
saldemir bence harika her kadının hayali
48 kıloydum 58 oldum 8 aylık hamıleyım
papatyaseveranne benim de öyle bulantım oldu ama iştahım hiç gitmedi hatta yeni açıldı diyebilirim 🙈 inşallah çok almayız. Kaç kiloydunuz gebe kaldığınızda
rachelgreenn aynen canım bi sabah kalktığımda ufak bulantı oluyordu o da kahvaltı yapınca geçiyordu. 😅 aksine yemeye sevkediyordu yani bulantı beni. Hamile kaldığımda 56kg dım. 🥹