70 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ay sürekli kustuğum için 67 ye düştüm şimdi 24. Haftadayız 77 kilodayım iştahım çok fazla daha ne kadar alırım bilmiyorum. Önemli olan bebeğimin sağlıklı olması doğumdan sonra veririz kiloları 🤣

27 haftaligim şuana kadar 3 kilo aldım oda 4.5 aya kadar çok bulantım oldu 5 kilo verdim 69 dum 64 de düştüm ve şuan 67kiloyum😃

24+4 haftalık hamileyim 68 kilo ile hamile kaldım su an hastanede kıyafetle 72 kilo gösteriyor. Evde 70.9 falan cıkıyorum bebeğimde 600 gr dı 4 gün önce

28.haftamdayım 58 ile hamile kaldım şuan 63.8 kiloyum. 1 aydır diyetisyen ile çalışıyorum ve hiç kilo almadım😊 doktorum benimde bebeğinde ilerleyişinden memnun diyetisyene devam dedi

Gmzdmrl hayatım boyunca hep zayıftım o yüzden kendime cok güveniyordum ben çok almam bünyem almaz diye öyle olmuyormuş 😂

saldemir 61 kiloyla hamile kaldım bugün kontrolümüz vardı 36+3.günümüz bebiş 2900 bende 77 🤦🏼‍♀️🥲

saldemir 22+5 iz 64 ile hamile kaldım şuan 69 um 5 kilo aldım 18. Haftadan sonra haftada 500 gr almanız normal diyorlar

saldemir bünyeden bünyeye değişir canım bende 18+1 yarım kilo aldım bu haftalarda 10 kilo alanıda gördüm

17 haftadayım 1 kilo aldım. Ama iştahım çok açık herseyi yiyorum dikkat etmek lazım sonrası için..

saldemir hayır canım bende 35+3 deyim 69 kilo işle hamile kaldım şuan 79 kiloyum bebeğim de 2,250 gr . Doktorum gayet kontrollü kilo aldığımı ve bu durumun çok iyi oldugunu belirtti . O yüzden önemli olan bebegın gelişimi ve kilosu zaten son 1 ayda ödem oluşacağı için tartıda kilo artışı görünecek bebeğin ayına göre gelişimini takip ediyorsa sorun degil için rahat olsun 🥰

Gebeanne45 aman doğumdan sonra zaten gitçek takma kafaya ben doğumdan sonra vermeyi düşünmüyorum 😂

melisa_kas doktor foğum ıle ılgılı bısey dedımı . normal doguma engel olmaz dımk bende de kılo var doguramassın dıyolarda endıselenıyorum

saldemir 32 haftaligim 53le hamile kaldim 67 yim suan 😂😂