70 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ay sürekli kustuğum için 67 ye düştüm şimdi 24. Haftadayız 77 kilodayım iştahım çok fazla daha ne kadar alırım bilmiyorum. Önemli olan bebeğimin sağlıklı olması doğumdan sonra veririz kiloları 🤣
Kaç kilo aldınız
27 haftaligim şuana kadar 3 kilo aldım oda 4.5 aya kadar çok bulantım oldu 5 kilo verdim 69 dum 64 de düştüm ve şuan 67kiloyum😃
24+4 haftalık hamileyim 68 kilo ile hamile kaldım su an hastanede kıyafetle 72 kilo gösteriyor. Evde 70.9 falan cıkıyorum bebeğimde 600 gr dı 4 gün önce
- Düzenlendi
saldemir 32 haftaligiz 6 kilo aldım 54ile hamile kalıp 60oldum su an bebişim 2 kilo🧡
28.haftamdayım 58 ile hamile kaldım şuan 63.8 kiloyum. 1 aydır diyetisyen ile çalışıyorum ve hiç kilo almadım😊 doktorum benimde bebeğinde ilerleyişinden memnun diyetisyene devam dedi
@Daisy0000 27 hafta ve 10 kilo alan ben 😀😀🤭🤭🤭
27 haftada 15 kilo aldım
20+5 im hiç kilo almadım :)
17 haftadayım 1 kilo aldım. Ama iştahım çok açık herseyi yiyorum dikkat etmek lazım sonrası için..
saldemir hayır canım bende 35+3 deyim 69 kilo işle hamile kaldım şuan 79 kiloyum bebeğim de 2,250 gr . Doktorum gayet kontrollü kilo aldığımı ve bu durumun çok iyi oldugunu belirtti . O yüzden önemli olan bebegın gelişimi ve kilosu zaten son 1 ayda ödem oluşacağı için tartıda kilo artışı görünecek bebeğin ayına göre gelişimini takip ediyorsa sorun degil için rahat olsun 🥰
Gebeanne45 aman doğumdan sonra zaten gitçek takma kafaya ben doğumdan sonra vermeyi düşünmüyorum 😂
melisa_kas doktor foğum ıle ılgılı bısey dedımı . normal doguma engel olmaz dımk bende de kılo var doguramassın dıyolarda endıselenıyorum