27+4 deyim 67 kilo ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum sizce nasıl🤦‍♀️🤦‍♀️

175 boy 70 kılo hamile kaldım 19 haftalık olduk 2 kılo almışım

Haftasına göre bebeğim kılosu iyi dedi dr 😌

saldemir 24+5 teyiz 70 ile kaldim suan 78 kiloyum 😢 ilk kizimda 20 kg almistim bunda almam diye düşünüyordum ama gidişat daha fena. Birde suyum fazlaymis gebelik sekerinden süphelenildi. Umarım kiloyu tetiklemez cunku almamam gerekirmis 😥

MehtapY teşekkür ederim sağolun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🙏

saldemir 27 haftalık hamileyim 58 kiloyla hamile kaldım su an 62 kiloyum doktorum çok iyi diyor🌺

Ceku00 bende aynı ilerledim 46 ile hamile kaldım 31 haftadayım 68 kilodayım durum vahim 😂🤭

saldemir millet şaka gibi yav nasıl ya 1,5 kilo 9 ay boyunca? Ben 2 hamilelik geçirdim ikisindede rahar 20-30 kilo aldım 😁
Yemiyormusunuz ya napıyorsunuz?
Ah bende öyle olaydımmm

saldemir 63 kiloyla hamile kaldim. Doguma girdigimde 80 kiloydum 10 gun gecti 71 kg oldum

Summerwine ben hamileliğimin son birkaç haftasını çok stresli geçirdim. Maalesef babamın kanser olduğunu öğrendim.😭 sonra aldığımdan daha fazla kilo verdim. Sağlık olsun da gerisi hiç önemli değil dünyaya bir can geliyor en önemlisi o

saldemir arkadaşım bende 48 kiloda hamile kaldım şimdi 59 kiloyum 34+2 haftalık hamileyim

saldemir
    53 le hamile kaldım şu an 63 kiloyum bebek 3300 Gr.🦋 39+1 🌿 15 kiloya kadar normal demişti doktorum 🌼

saldemir
    53 le hamile kaldım şu an 63 kiloyum bebek 3300 Gr.🦋 39+1 🌿 15 kiloya kadar normal demişti doktorum 🌼

29 hafta 18 kg. az alanlara hayret ediyorum nasıl beceriyorsunuz🙈 ben çok sık acıkıyorum ve kendimi zor tutuyorum yememek için 😔

saldemir 21 haftaligim 8 kg almışım ama bebeğimin suyu fazla ondan mı acep 😞

Summerwine çok şükür iyi şu an. Bebeğim babama terapi gibi geldi çok şükür. Bebeğim de doğduğundan beri babama farklı bir bağla bağlı aynı şekilde babamda. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kilolar illa ki gider 🤣