saldemir arkadaşım bende 48 kiloda hamile kaldım şimdi 59 kiloyum 34+2 haftalık hamileyim

saldemir
53 le hamile kaldım şu an 63 kiloyum bebek 3300 Gr.🦋 39+1 🌿 15 kiloya kadar normal demişti doktorum 🌼

saldemir
53 le hamile kaldım şu an 63 kiloyum bebek 3300 Gr.🦋 39+1 🌿 15 kiloya kadar normal demişti doktorum 🌼

29 hafta 18 kg. az alanlara hayret ediyorum nasıl beceriyorsunuz🙈 ben çok sık acıkıyorum ve kendimi zor tutuyorum yememek için 😔

saldemir 21 haftaligim 8 kg almışım ama bebeğimin suyu fazla ondan mı acep 😞

Summerwine çok şükür iyi şu an. Bebeğim babama terapi gibi geldi çok şükür. Bebeğim de doğduğundan beri babama farklı bir bağla bağlı aynı şekilde babamda. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kilolar illa ki gider 🤣

Serena94 Doğumdan sonra 4. gün kontrolünde tartıya çıktım ve aldığım kilonun çoğu gitmişti (-6kg). Bir hafta içerisinde de tüm ödemim de inince kalan 4 kg da verip eski halime döndüm 🙈 emzirme döneminde de çok zayıfladım ben nedense bilmiyorum. Ama gider kilolar elbet bir şekilde 😊 sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum hepimize inşallah 🙏🏻 🌸 zayıf bir hamileydim bu arada 48 ile başladım yolculuğa 58 ile tamamladım

72 ile hamile kaldım.. 38. Haftama girdim 82.70 kilodayım 🫶🏻🌸