AylaRaul Salam qizlar Her kes korpelerini sagsalamat qucagina alsin inwAllah. Sualim var idi Serklyaj emeliyyati haqqinda kim ne bilir? Ve qiymeti barede
Gullununannesi Jamila_Karim Mən mikroklizma etməsəm heç cür düzəlmirəm. Bu gün mədə-bağırsağ həkimimlə danışacam. Qəbzlik çox əziyyət verir😑
_mmmmellek Aytacim məşğul xəstəxanalarda gec çxr məndə özəldə vermişdim 10 günə çxmışdı yəni xəstəxanadan xəstəxanaya dəyişir
Aytacim _mmmmellek medicalda 2li taramani orda yoxlamirlar turkiyeye gonderirler cavab turkiyenin hansisa xestexanasindan gelir bize
Jamila_Karim Z_shva__ salam yaxşı olasınız Hər kəsdə fərqlidi Mən 17ci həftəmdəyəm hələki hiss etmirəm
Gullununannesi Salam qızlar. Oğlan uşağında qıza nisbətən ürək bulanma az olur? Mən 6-7 həftəmdə çox bulanırdı 9 həftənin sonlarındayam çox az ürək bulanmam var və qaytarma yoxdu.
feride96 Gullununannesi Salam,mence bu oglan ya qiz olmasindan asili deyil,mende oglandi 5 ayima kimi bulanti kusma oldu he bide son ayimdayam yene baslayib bulanti,orqanizmden asilidi
Gullununannesi feride96 anladım. Mən 6-7 həftədə dəhşət keçirdim. Son 3-4 gündü ürək bulanma azalıb qaytarma yoxdu. Biraz narahatçılıq keçirirəm(
Jamila_Karim Gullununannesi narahat olmayın Orqanizmdən asılıdı hər şey Elə adam var ki onda qətiyyən ürəkbulanma olmur Eləsi də var ki doğuma qədər davam edir