feride96 Lale30 Can 12 heftemde esas mikrob analizlerini verdirdi,onan evvel ise laxtalanma,zob,qan,sidik vermisdim
Gullununannesi Gulnar_95 Çox sağ olun. Mən qiliçsirin tərkibkli mikroklizma istfadə etdim. Çox qorxuram qəbz olanda stress keçirirəm. Ailəmndəndə uzağam ətrafımda kimsə yoxdu istər istəməz adam pis olur çıxılmaz vəziyyətə düşür
Gulnar_95 @“Gullununannes” Allah komek olsun o dermanida içe bilersiz qara gavalini isti suda isladib icede bilersiz meyvesini de yeyin ziyansizdir
Jamila_Karim Gullununannesi salam Mənə həkimim duphalac siropu və qliserin şam yazmışdı. Çox faydasını gördüm Gün ərzində 1 çay qaşığı zeytun yağı da içə bilərsiniz, onun da təsiri çoxdu
Gullununannesi Jamila_Karim Mən mikroklizma etməsəm heç cür düzəlmirəm. Bu gün mədə-bağırsağ həkimimlə danışacam. Qəbzlik çox əziyyət verir😑
AylaRaul Salam qizlar Her kes korpelerini sagsalamat qucagina alsin inwAllah. Sualim var idi Serklyaj emeliyyati haqqinda kim ne bilir? Ve qiymeti barede
_mmmmellek Aytacim məşğul xəstəxanalarda gec çxr məndə özəldə vermişdim 10 günə çxmışdı yəni xəstəxanadan xəstəxanaya dəyişir
Aytacim _mmmmellek medicalda 2li taramani orda yoxlamirlar turkiyeye gonderirler cavab turkiyenin hansisa xestexanasindan gelir bize