vyusala Gullununannesi hamiləliyin irəliləyən vaxtlarında daha çox olacaq qəbzlik bol bol su için gune 2-3 litr meyve tərəvəz çox yeyin , quru qaysı və quru qara gavalı çox kömək edir qəbzliyə
vyusala Lale30 :12.11.2022 10:42:15 Natica HBSAg (IFA) 0.242 Anti-HCV (IFA) 0.062 Anti-HIV (IFA)-Cobas E 411 0.202 Sifilis (IFA) 0.100 SITOMEQALOVIRUS IgM ( IFA) 0.4 TOKSOPLAZMA IgM (IFA) 0.278 RUBELLA IgM (IFA) 0.298
Gullununannesi Gulnar_95 Çox sağ olun. Mən qiliçsirin tərkibkli mikroklizma istfadə etdim. Çox qorxuram qəbz olanda stress keçirirəm. Ailəmndəndə uzağam ətrafımda kimsə yoxdu istər istəməz adam pis olur çıxılmaz vəziyyətə düşür
Gunay_14_18 Aytacim Bakidan salam) Zulfiyye dr Medical Center 1 ora gedirem 20+2 ama diesen deiwecem hekimi nese ureimce olmadi Birinci hamilelikde Sevinc Qehramanovaya getmisem BMP diesen yene ona gedecem cunki onan cox razi qaldim sadece cox sira olur ona gore buna getdim
feride96 Lale30 Can 12 heftemde esas mikrob analizlerini verdirdi,onan evvel ise laxtalanma,zob,qan,sidik vermisdim
Gulnar_95 @“Gullununannes” Allah komek olsun o dermanida içe bilersiz qara gavalini isti suda isladib icede bilersiz meyvesini de yeyin ziyansizdir