Aksoylu24 bebegınızın cinsiyeti bellımı
Mide Bulantısı İçin Önerileriniz 🤰
Aynalgl bebegınızın cinsiyeti bellımı
Aysenurdesign sabahları uyanınca kesinlikle su içme ben prilam kullanıyorum uyuşukluktan başka bi işe yaramıyor sabahları uyanınca bir adet kivi yemeyi dene o çok iyi geliyor mideye ayvada tok tutuyor
Benimde 8.haftadan itibaren başladı sabahları resmen sarı su kusuyorum 😔
Aysenurdesign ayva mide suyunu aldığı için bulantıyı kesiyo. Bana iyi geliyo 11 haftalığım
Aysenurdesign bugün doktorum psilam dr adlı bir ilaç yazdı. Bende bu sorundan muzdaribim. İkinci gebeliğim ve aynı şekilde bulatı kusma var. 14. Haftadan sonra geçiyor biraz dayanalım. Geçmiş olsun.
Aysenurdesign cnm benim mide bulantısı için doktor bana da ilaç vermişti ama ben kullanmak istemedim hamileliğim boyunca ilaç kullanmadım sadece vitamin ilacı tek kullandım…bende de mide bulantısı çok fazla oluyordu hatta artık haddi hesabı yoktu o kadar kötüydüm her sabah tuzlu çubuk kraker yerdim az da olsa mide bulantımi kesiyordu..Ama sakin bir mide bulantısı için ilaç almayın bebeğinize yazık olsun bebeğiniz için bazı şeylere katlanin….🤍
Aysenurdesign bana en iyi gelen beyaz leblebi oldu 8 ay boyunca geçmedi bulantım şu an cok iyiyim ☺️
Aysenurdesign zeytin atıyorum ağzıma hemen kesiyor ama hoşuma gidiyor 5 sene bekledikten sonra bu duyguları yaşamak ☺️☺️
Aysenurdesign Sade soda
Aysenurdesign prilam içiyorum oda çok uyku yapıyor😭
İlaç kullanıp hala mideniz bulanıyorsa ben doktoruma söylemiştim damla vermişti o baya bi iyi gelmişti
Aysenurdesign tuzlu cubuk ce ayran ıcıyodum ama zamanla ayrandan yogurttan sgudum sonra doktor mıde bulantısı hapı cerdı onla kurtuluşa erdım hıc işkence cekme gt doktorun hap versın bu bnmkı bıtkısel bı ilaçmış zanı zararı olmayan hamillerin kullanabıldgu hatta gunde 3 den fazla bıle kullanbılıyomussun recetesızde alınıyr hamileyım mıgde bulantısı hapı alcam dyınce. Markayı söyleyınce veryolar ama recetesız bana göre pahalı 211 tl
Spiralle hamile kalan varmı acaba bilgi verirseniz sevinirim
Aysenurdesign çubuk kraker iyi gelmişti bana da doktor önermişti
Prilam Dr Gece yatmadan 2 adet içiliyor
Prilam 😊
Aysenurdesign bana haşlanmış patates çok iyi geliyordu , bir de beyaz peynirli tost. Ama en güzeli doktorunuzdan mide bulantısı için ilaç isteyin. Bana onzyd diye bir ilaç vermişti. Onu içtikten sonra boşuna çekmişim o mide bulantılarını demiştim, anında kesiyordu
Bende de fazlasıyla oluyor ve bu durumu bence en güzel yatıştıran tuzsuz leblebiyle yeşil elma. Çok aç kalmamaya dikkat et çok açlık da mide bulantısı yapıyor. Yemek yenilecek durumdaysan da sulu yemeklerden ziyade katı yemekler yemeye çalış ve en önemlisi de yağlı bol salçalı bol baharatlı yemeklerden kaçınmanı öneririm.
Altiindilek_ bende onu çıkarınca daha iyi hissediyorum