Aysenurdesign tuzlu çubuk, galeta, limonlu su iç, tuzlu leblebi tüket bir de prilam ilaç bana bunlar iyi geliyor

Bende prilam ilacından içtim sadece hafifletti kusmaktan kurtulamadım ama en iyi gelen şey benim için ekmekleri fırınlıyordum onlar çok iyi geliyordu mide bulantıma mide de ki suyu asili mi çekiyor bilmiyorum ama çok işe yaradı diğer tüm şeyler işe yaramadı bende

Hamileler için bulantı bilekliği var inanılmaz işe yaramıştı bende Eczanelerden bulabilirsin Bide onu dene
Bana tek iyi gelen şey. Mide bulantısı hapı bile midemi bulandırıyordu ve üstelik baş dönmem vardı direk kesti

Benimde 6.hafta başlamıştı mide bulantım ve ne yapsam fayda etmedi su bile içsem cıkarıyordum o yüzden sabırla geçmesini bekledim şükür 12.haftadayım sadece sabah bulantı oluyor

Aysenurdesign benimde çok kötüydü ama 9. Haftada azaldı o yönden şanslıyım ilk günlerimde evde yemek yapamadim annemde veya kayinvalidemde geçirdik yemekleri eşime kahvaltı hazirlayamiyordum ne yersem cikariyordum afedersin. Sadece çubuk krakerle tuzlu salatalik domatesle geçirdim öğünlerimi bir ay boyunca . Şuan Haftada bir defa feln mide bulantısı yaşıyorum .

Prilam kullandım ama en cokta yeşil elmayla cubuk kraker

Aysenurdesign Zencefilli kurabiye yemiştim canmm bn o çok iyi gelmişti sanada tavsiye ediyorum

Benim midede çok kötü ya şişkinlik hazımsızlık var istifrar edemiyorum etsem iyo olacak belki 7hafta girdik bugün

Aysenurdesign genellikle sabahları daha çok bulanır mutlaka tuzlu çubuk kraker veya galeta olsun bunlar biraz yatıştırır sabah kahvaltısı en önemlisi zeytin peynir bal recel yumurta salatalık bunları yemeye özen göster ara öğünler de mutlaka meyve ye akşamları çorba iç yağlı şeylerden uzak dur sanırım daha yeni ilk 3 ay böyle geçer sonra azalır mide bulantıların 🙃

Zeyneparsln benim doktorum da onu verdi ama ben ilac içemedigimden kesinlikle kullananadım ama serum takviyesi verildi yattım çıktım ondan gerek kalmadı ama içebilen ilacı içsin mutlaka :)

Aysenurdesign yeşil elma diğerleri sayılmış birde bulantı bilekliği ve prilam hapı deneyebilirsiniz

6+2 çok midem bulanıyor artık kusmaya başladım yarın doktora gideceğim umarım vereceği ilaç iyi gelir korkuyorum hamilelik kabus olsun istemiyorum 🥺