Elinizde fazladan ilaç varmı bakabilirmisiniz
Bhr075 yenibosnadayim safa Hastanesi’ne yakin
Eda06 rabiaunal1907 Instagram hesabım bu burdan eklerseniz beni irtibata geçeriz daha iyi olur benim için şimdiden teşekkürler
mrv_elvn_ ben bahçelievlerdeyim progestan 200mg ilk degilmi böyle minik beyaz gibi olandam onlar hem ağızdan hem vajinal olarak alınıyor ben size Instagram adresimi veriyim ordan irtibata geçip alabilirim sizden rabiaunal1907 isterseniz siz yazın ben sizi buluyum
- Düzenlendi
Melo91 olsun bana 1 kutuda yeter Instagram adresimi veriyim size oradan görüşelim rabiaunal1907 yada isterseniz siz yazın ben size msj atiyim
Anneciiikkk ben sosyal medya kullanmıyorum ama ya elimde 200 mg gramlık progestan var İstanbul Bahçelievler mi
mrv_elvn_ evet orası Mevlana caminin tam orda oturuyorum navigasyona yazarsanız çıkar ben gelip alırım yakinsa
Anneciiikkk bunların fiyatı ne progesteron u devlet karşılıyor canım diğerlerini karşılamıyor mu fiyatları kaç
mrv_elvn_ yada PTT kargoya verirseniz se olur kargoyu oderim
annekuzusu_ normalde sadece fitil progestanin 1 kutusu 185 TL bir kutu bana 6 gün gidiyor tabi başka kullandığım bir sürü ilaç var ayrıca doktorum özel olduğu için devletle anlaşması yokmuş rapor yazdırmiyor malesef
Anneciiikkk sağlık ocağı yazıyor canım özelde olsa bugün yazdırdım 2kutu 30tl verdim sadece sağlık ocağı doktoruna götür yazar
Anneciiikkk ekledim
Anneciiikkk Canım bende 8 kutu oksapar 4000 var ama lohusayım suan toparlandığımda ulaştırmaya çalışabilirim hangi şehirdesin
Hallerimvarbenim İstanbul’dayim ben Avrupa yakasinda
Senin bir yanlisin var anlamadım açıkçası doktor yazmak.istemiyor diye şey mi olur ayrıca günlük kaç doz kullanacağınız sisteme girildigi için vermemek gibi bir durum olamaz zaten tek sefer de 10 kutu 5 kutu hap yazabilir doktor toplu alırsın ilk kez gördüm böyle şey
Anneciiikkk canım ilaçlardan para alacak değilim tabiki kargoya vermeye çalışırım ama ne zaman verebilirim bilmiyorum sana burdan yazarım çünkü yaşadığım şehre yeni geldim önce öğrenmem lazım
mrv_elvn_ tmm sen istediğinde yaz bana çok sagol
Anneciiikkk çok değil ama elimde olanı yollayacağım inşallah