• Gebelik
  • Elinizde fazladan ilaç varmı bakabilirmisiniz

mrv_elvn_ evet orası Mevlana caminin tam orda oturuyorum navigasyona yazarsanız çıkar ben gelip alırım yakinsa

Anneciiikkk bunların fiyatı ne progesteron u devlet karşılıyor canım diğerlerini karşılamıyor mu fiyatları kaç

annekuzusu_ normalde sadece fitil progestanin 1 kutusu 185 TL bir kutu bana 6 gün gidiyor tabi başka kullandığım bir sürü ilaç var ayrıca doktorum özel olduğu için devletle anlaşması yokmuş rapor yazdırmiyor malesef

Anneciiikkk sağlık ocağı yazıyor canım özelde olsa bugün yazdırdım 2kutu 30tl verdim sadece sağlık ocağı doktoruna götür yazar

Senin bir yanlisin var anlamadım açıkçası doktor yazmak.istemiyor diye şey mi olur ayrıca günlük kaç doz kullanacağınız sisteme girildigi için vermemek gibi bir durum olamaz zaten tek sefer de 10 kutu 5 kutu hap yazabilir doktor toplu alırsın ilk kez gördüm böyle şey

Anneciiikkk canım ilaçlardan para alacak değilim tabiki kargoya vermeye çalışırım ama ne zaman verebilirim bilmiyorum sana burdan yazarım çünkü yaşadığım şehre yeni geldim önce öğrenmem lazım

turkuaz_ hastane katkı payı vardır ayrıntılı fatura isteyebilirsiniz eczaneden

Bhr075 canım 20 dakikalık mesafe var aramızda senin elinde ilaç varmı varsa gelir alırım ben

Anneciiikkk canım diğerleri hakkında bilgim yok ama progesten sağlık ocağı yazıyor 20lira gibi de bi fark çıkıyor eczanede bende sürekli kullanıyorum çünkü Rabbim şifa versin