Sedaorannn çikolatayı nasıl yaptınız kutusuzmu aldınız 😌
Hediyelik kapı süsü
Hafize23 kutu evde mevcuttu çikolatalari trendyoldan aldim carşidan etiket bastirip tek tek yapiştirdim kutuyuda kurdele pleksi isim vs ile süsledim hazirina 600₺ istemişlerdi bana 160-180 e mâl oldu kendim yapınca
Anneadayi23 didomela yada Didem uyan yazınca çıkıyor
Minis122 damla hanım kapıda ödeme olmayan yerlere pek güvenemiyorum malum gğveinilr yerse bende yaptırcam inşallah
Flowerstg ayyy bu bayaaa değişik modelll ne kadar canım fiyatı sayfa güvenilir mi
Ozgemoms adeti ne kadar peki bunun ?
Mavi_boncuk3 ne kadar kapı süsü ve magnet peki
Sinemgirgen sayfanın ismini paylaşır mısın çok güzel olmuş 🤗
TubaEraslan 320 TL evet güvenilir ben sipariş ettim
Hediyelik kolonya ve süsünü kendimiz yaptık.Kapi süsünü yaptırdık ama çok ağır olduğu için eşim bunu asmayalim dedi bir tanede punch işi yaptırdık kapıya asmalik.cikolata yaptırmayı düşünüyorum ama daha erken birde yer karar veremedik.
minikkus1 Yakınım bu dediğiniz sayfaya dolandırıldı. Hala aktifler demek ki ne üzücü.
TubaEraslan guvenilir emin olun benim bile cikolata seker aldigim arkadasim. Bende hamileyim. Bu halde size yalan soylemem. Hic supheniz olmasi cok bu isi yapan sayfa var grubumuz var bizim ama ben kendim bile aldigim kisiyi souledim size cikolatayi bende o arladasima yaptiracagim watsap numarasi var sayfanin ordan yazin isterseniz
Hafize23 teşekkür ederim 💕💕💕
Mutlumumutlu hala varlar evet. çok yazık
Saziye58 450₺di kargo dahil. ama ortalama hep bu fiyatlarda
EdaByrc bide adres yazmışlar 🤓 gerçekten günah ya
Sedaorannn merhaba ben de kapı süsünü kendim yapacağım ama sizin kapı süsündeki melekten bulamadım bir türlü..nereden buldunuz acaba?