• Gebelik
  • Bebege giden kanda azalma kan sulandirici igne cok kotiyum bakarmisiniz lutden

Aytensezgin içimi ferahlatiyo bu tarz konuşmalar iyi ki varsınız.27+3 um dün itibariyle öğrendim benim de perinatoloji doktorum çok sert konuştu kiloma kadar laf etti hatta yediklerine çok dikkat et dedi çünkü senin kilo alman bebeğe zarar verir dedi ki çok da kilo almadım bebek için yiyodm.iki gündür yürüyüş ve çok düzenli besleniyorm.meyve dahi yemiyorm tuz un bunları cikardim ins bu şekilde devam edicm ama.bana sadece akciğer geliştirici iğne verildi kan sulandiricidan bahsedilmedi bile o kafamı karıştırdı.sizin kontroller ne kadar sıklıkla yaoilio

Azeriqizi bu məndə də var həkimim iynə yazdı hamiləliyimin başından bəri o iynəyi hər gün vurdurdum Şükür problem olmadı laxtalanmam çox idi mənim dərmana keçəndə artırdı iynəni buraxmadım 9 aya kimi vurdurdum

Bilibili23 bidahaki kontrolünde sor aklına takılmasın. Çok faydası oluyor çünkü aspirin veya iğnenin.

Bilibili23 ben kafama göre gidiyorum 🤣 hem özele hem tıpa gidiyorum. Nroamlde tıpa gidiyordum. Detaylıya özele gittim. Rahim ağzı kısa çıktı. Doktor 2 hafta sonra kontrole gel dedi. Gittim.(24+4de) sonra 30.haftanda gel dedi 29+1 de gittim. Ciğer geliştirici yaptı. 2 hafta sonra gel dedi diğer ciğer geliştirici için ona da yarın gidicem 31+1 olarak. Yani ordaki sıkı takibi rahim ağzı için damarlar için değil. Ama 15 günde 1 de tıpa gidiyorum. Doğumu tıpta yapcam kaydım takibim olsun diye bide bebişi merak ediyorum 🤭

Azeriqizi sakin ol benim de anne bebek arasında çentik vardı kan sulandırıcı yazdı 32.jaftada bebek 30 haftalık çıktı ileri haftada gelişiminde sorun oluyor bazılarında olmuyor

Aytensezgin bende 32.haftada gittim 30 haftalık çıktı 8 gün yattım herseye bakıldı sorun yok ara ara tansiyonum çıkıyor şimdi 34 haftalık +2 ama onlara göre 4 hafta geriden geliyor 1823 gram sizin nasıl?

Bilibili23 ben genelde haftada bir kontrole gidiyorum perinatolojiye arada gidiyorum beni takip eden eden doktorum çok kontrollü beni cok motive ediyo. Ben her gidişimde korka korka gidiyodum ya doguma alırsa diye. Çok şükür bu kadar geldik. Tansiyon probleminiz varmı? Ben ilk oğlumu da 36 da tansiyon sebebi ile erken doğum yapmıştım o yüzden başından beri çok temkinli ilerlemeye çalışıyoruz

Anneperi bende Pazartesi gittim 1950 gr oldu şuan. 32 ydi tam ama bende de başından beri gerilik vardı bir hafta hiç ilerlemedi ama dediğim gibi ben kendimi yormuyorum genel olarak yatıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum

Aytensezgin hayır çok şükür ama gittiğim perinatoloji doktorum.ailede genetik tansiyon var diye ısrar ediyorda.yani benim düzenli çıkıyordu ki bu saatten sonra yeme ve içmeme daha çok dikkat edersem olmaz diye düşünüyorum.bende kendi doktorumdan memnunum ama perinatoloji doktoru.cok sinirimi bozdu doktorum da takma da proflar öyledir acımasızca yorum yaparlar diyor ve gittiğim prof benjm kendi kadın doğum dokturumun bile doğumunu yaomis yani alanında 1 numara hiç kötü yorum almadığım için sanırım devam edicm kendisine

Aytensezgin bende aynı şekilde ama.ben bayağı kistim ve kismamin da iyi olduğunu söylediler sadece protein ağırlıklı beslen diyorlar kilo kaybı yaşıyorum hatta ve bol bol yürüyüş yap dedi doktorum

Bilibili23 ben hamileliğimin basından beri az yedim sağlıklı bile yesem cok az kilo almıstım zaten öğrendiğimden beri sağlıklı ama normalden fazla yiyorum bence ise yaradı çünkü bebeğim büyüyor. Tuzlu tatlı hamur işi yemiyorum ama sağlıklı olan herseyden fazla yiyorum. Yesende faydası olmaz dıyen perınatolojı doktoru son gittiğimde hersey yolunda dedi. Sağlıklı olandan bol bol yiyin ve kendiniZi hiç yormayın

Aytensezgin bana da sadece protein ağırlıklı beslen dedi ve kötü olan besin ne varsa hayatından çıkar dedi ama dinlen felan demedi bana çünkü kan akis hizim yavaş mümkün mertebe yürüyüş yap dedi dinlen tekrar çık tekrar yürü dedi sanırım en iyi tedavi bu .

Aytensezgin herkes ayrı bişi diyor ama size tavsiyem int ten bakın yürüyüş yapmak iyi geliyor ha temizlik yapmayin bende dikkat edicm o konuda ama yürüyüş konusunda günde 1 saat yapıyorm ona bile az diyecek biliyorm

Bilibili23 ben yaklaşık iki aydır bu durumdayım doktorumun bu söylediklerine uyarak çok şükür toparladı bebeğim gerileme olmuyo o yüzden doktoruma güveniyorum

Aytensezgin darısı başıma ben hem psikolojik olarak çok kötü durumdayim yeni öğrendim ama sanki çok umutsuz durumum hastanede yatisim da yapıldı bu akşam kontrol altında olacam pazartesi ye kadar dua edin olur mu