• Gebelik
  • Bebege giden kanda azalma kan sulandirici igne cok kotiyum bakarmisiniz lutden

Kizlar merhaba .cok kotuyum .dunyam basimda …bugun doktorum bebege gide kan akisimda bir tarafinda azalma oldgunu soyledi kan sulandirici igne yazdi 1ay kullanip bi dahaki kontrolde bakicam dedi .cok uzgunum.bebegime kan dolasimi tamamamen durarsa onu kayb ede bilirim degilmi?… 22+1 haftadayiz

Azeriqizi neden oluyor dedim nedenini soylemedi suyu az icmis ola bilirsin dedi gunde bardak bardak su iciyorum
    Basina boyle bisey grlen varmi .baska ne onerirsiniz bana.doktorumun agzindan lafi kelbetenle aliyorum

Azeriqizi merhaba. Suan 33 haftalık hamileyim hamileliğimin basından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ona rağmen 24. Haftamda bebeğe giden kanda azalma olduğunu, bu seneple karında gelişim geriliği olduğunu erken doğum riski olduğunu her an doğum ihtimalinin olduğunu hatta kaybetme ihtimalimin olduğunu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı sizin gibi. Ve doktorum yapacak hiç birşeyin olmadığını yemek içmekle alakalı olmadığını söyledi. Yalnızca proteinle beslen ve yat kendini yorma dedi. Ev işi dahi yapmadım çok gerekmedikçe ama beslenmeme çok dikkat ettim protein ağırlıklı beslendim. Muz kaşar ceviz süt yoğurt vb tükettim hep. Ve en önemlisi moralimi yüksek tutmaya çalıştım. Ama benim için çok zor günlerdi. Doktor 30. Haftaya gelirsek iyi demişti suan çok şükür 33. Haftadayım bebeğim büyüyor. Gelişim geriliği ilerlemedi. Evet hala gerilik var bir hafta ama ilerlemiyor en azından. Ben çalışıyordum iki aydır raporluyum. Siz kaçıncı haftadasınız. Asla kötü düşünmeyin siz elinizden geleni yapın yedikleriniZe dikkat edin protein ağırlıklı beslenin

Gns-gur profilden baktım sanırım 23 e yeni girmiş. Detaylısını falan da yeni yaptırmış

Azeriqizi kaç haftalıksın canım endişe etme doktorlar en kötü ihtimali söyler hep

Azeriqizi detaylı da mı çıktı bu ? Merak etme korkma bende de var. Aspirin kullanıyorum. Tek traflıysa pek sorun olmuyor. İlacını ihmal etme yeter

Aytensezgin 22haftamizdayiz canim.demek yatip dinlemem gerek az once arkadasim fazla hareketsizsin bana hareket et kan dolasimin artsin dedi.doktorum duvar sanki hicbirsey soylemedi (insAllah bende o haftalara kadar sag salim gelirim hrpimizin saglikla aliriz insAllah bebeklerimizi kucagimiza.bugun ogrendim daha kendime gelemiyorum agalamktan harab oldum

AyFa1608 yok canim detayliya yarin giircem insAllah bakaıim onda ne diyecrkler doktorum renkli ultrasondan bakio soyledi

AyFa1608 evet tek tarafli dedi o kadar buyuk sorun degil aslidna dedi ama nette arastirdim okudum oyle seyler okudum ki ya bebegime bisey olursa diye sakinlesemiyorum(

Azeriqizi korkma canım bişey olmaz. Direnç var demekki rahim damarında. Benim 22+1 de detaylıda çıktı. Sağ damarımda direnç var. Aspirin zaten kullanıyordum bir tık dozunu artırdı. Bdahaki kontrolde azalmıştı direnç. Sen yine de bol su iç, ve ilaçlarını ihmal etme canını da sıkma 🙂

Azeriqizi internete bakarsan kafayı yersin. Sadece doktorunu dinle, sana tavsiye. İki taraflı olursa dah açık sıkıntı ama tek taraflı o kadar etkilemez ki ilaç vermiş zaten.

Sol tarafa yatınca bebeğe daha iyi kan gidiyor. Bide atarken bacağınızın arasına küçükte olsa bir yastık koyun annenin kan dolaşımına iyi geliyor.

Azeriqizi bana doktorum bulaşık çamaşır bile yapmıcaksın dedi sürekli dinleniyorum ben kendimi yormamaya çalışıyorum bence bir dene

Azeriqizi hiç korkma Allah büyük sen sulandırıcıyı kullan moralini yüksek tut Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aytensezgin aslinda bende is filan gormuyorum baslarda kanamam oldugu icin surekli yatiyorum annemlerde kaliyoruz annem butun isleri ediyor ben surekli yatakdayim