• Gebelik
  • Bebege giden kanda azalma kan sulandirici igne cok kotiyum bakarmisiniz lutden

Aytensezgin bende aynı şekilde ama.ben bayağı kistim ve kismamin da iyi olduğunu söylediler sadece protein ağırlıklı beslen diyorlar kilo kaybı yaşıyorum hatta ve bol bol yürüyüş yap dedi doktorum

Bilibili23 ben hamileliğimin basından beri az yedim sağlıklı bile yesem cok az kilo almıstım zaten öğrendiğimden beri sağlıklı ama normalden fazla yiyorum bence ise yaradı çünkü bebeğim büyüyor. Tuzlu tatlı hamur işi yemiyorum ama sağlıklı olan herseyden fazla yiyorum. Yesende faydası olmaz dıyen perınatolojı doktoru son gittiğimde hersey yolunda dedi. Sağlıklı olandan bol bol yiyin ve kendiniZi hiç yormayın

Aytensezgin bana da sadece protein ağırlıklı beslen dedi ve kötü olan besin ne varsa hayatından çıkar dedi ama dinlen felan demedi bana çünkü kan akis hizim yavaş mümkün mertebe yürüyüş yap dedi dinlen tekrar çık tekrar yürü dedi sanırım en iyi tedavi bu .

Aytensezgin herkes ayrı bişi diyor ama size tavsiyem int ten bakın yürüyüş yapmak iyi geliyor ha temizlik yapmayin bende dikkat edicm o konuda ama yürüyüş konusunda günde 1 saat yapıyorm ona bile az diyecek biliyorm

Bilibili23 ben yaklaşık iki aydır bu durumdayım doktorumun bu söylediklerine uyarak çok şükür toparladı bebeğim gerileme olmuyo o yüzden doktoruma güveniyorum

Aytensezgin darısı başıma ben hem psikolojik olarak çok kötü durumdayim yeni öğrendim ama sanki çok umutsuz durumum hastanede yatisim da yapıldı bu akşam kontrol altında olacam pazartesi ye kadar dua edin olur mu

Bilibili23 allah yardımcınız olsun inşallah🤲🏻 Neden yatış yapıldı peki nasıl müdahale edilıyor? Gerileme ne kadardı sizin

Aytensezgin Diyarbakır da yaşıyorum kadın doğuma nst için geldim doktorum hareketlerinde azlık hissedersen nst çektir demişti.burda ultrasonyan bakıp evet hareketleri az bide olan durumu da anlatınca yatış yapılsın dediler pazartesiye kadar gözlem altında olacam.aslinda içim bu şekilde daha rahat ama.umarim kötüye gitmez bebeğim.kilo olarak 1 hafta vücut olarak ise 2 haftalık fark var .

Aytensezgin çok teşekkür ederim bide ilk bebeğim olacak rabbim nasıp ederse ins ilki zaten kimyasal gebelikti onda bile çok üzülmüştüm bide doktorum perinatoloji doktorum daha doğrusu bundan sonraki bütün hamileliklerim de bu sorunun olacağını söyledi o yüzden rabbim bunu bana ve eşime bağışlasın sağlıklı bir şekilde çok istiyorum

Azeriqizi Aynı şeyleri yaşadım bebeğim beslenmedi kan akımından dolayı beslenemedi daha doğrusu gelişim geriliği oldu karın çevresinde yemeyle icmeyle ilgisini yok yada suyla suyu azaldı günde litre litre su içtim havuç suyu içtim 3 tane büyük serum takılıyordu ama ne gelişimi düzeldi nede suyu çoğaldı malesef 3 doz ciğer gelistirici iğne oldum benim sorunlarım 28. Haftada da başlamıştı 36 ya kadar hastaneden gözlem altindaydim aynı sorunlar yüzünden şükür kızım iyi 6 yaşında şimdi stres yapmamaya çalışın Dicem ama çok zor inanın yaşayan biri olarak ama sabredin inşallah sağ salim alirsiniz kucağınıza

Bilibili23

Bilibili23 Ben üniversite de iki ay yattım 28 de başladı benim de aynı sorunlari yaşadım kan akımında sıkıntı gelişim geriliği su azlığı ne yaptıysam malesef düzelmedi ama doktorum hiç böyle konuşmadi , ama her an sezeryana alınacakmisim gibi aç birakildim geceleri hergun serumlar yedim sürekli kanıma bakılıyordu kontrol altındaydi hep , 36 ya kadar şükür dayandık şimdi 6 yaşında ❤️

Cerencandan bu mesajıniz bana ilaç gibi geldi desem♥️bı sürü para verdik adamın bize dediği şey tedavisi Yok yeme icmene dikkat et yürüyüş yap bebeğin yaşayabilir herkes de çok iyi diyince haklıdır dedim hatta bu hafta da gidecektim ama tedavi olan insanları da görünce neden beni buna sürüklüyor diye soruyorum geçen çarşamba gittim ama beni yönlendirme bile yapmadı her iki doktor da moralimizi o kadar bozdular ki bizde sizinle aynı haftada öğrendik sizin gelişim geriliği ne kadardı ayrıca benim bebeğin her iki ayağında da çarpıklık varmış ki buna üzülme bu geçer dedi ama yaşadığım gebelik asimetrik gelişim geriliğiymis moralimi yüksek tutmaya çalışıyorm ama bazen dediğim gibi artık doktorların tepkisinden mi desem bitik duruma düşüyorum.gozetim altında tutulmaya razıyım Yeter ki bi tedavi onersinler

Bilibili23 Valla benim doktorum profosördü hiç kötü konusmadi iki ay gözlem altında kaldım işte bende de korku vardı panik vardı haliyle ilk bebeğim hergun agladim eve gitmek istedim ama bebeğimi riske atamazdim çünkü hergun orda nst bağlanıyorum günde 4 kere 3 serum yiyordum sürekli kan akımına bakılıyordu kanlarıma bakılıyordu iki ay bana iki sene gibi geçti ama şükür kızımi kucağıma aldığım an herşey bitti.
                    Zor inanın ama iki ay hastanede kaldım ya neler neler gördüm ne hastalar ne sorunlar kadın doğumla ilgili herşeyin bir çaresi var bence ne erken doğup yaşayan bebekler gördüm siz moralinizi yüksek tutun ki bebeğiniz de iyi olsun bu gerilik yemeyle icmeyle düzelmiyor su azlığı hele ben litre litre serum yedim havuç suyu içtim faydası olmadı 3 doz ciğer geliştirici oldum bebeğim kuveze bile girmedi şükür sadece doktordan emin değilseniz değiştirin ki sizinnde pskolejinizi bozmasın

Bilibili23 iki yada 3 haftaydi karın çevresi gerideydi aniden ortaya çıkan biseydi sinsi bir şeymiş şimdi 31 haftalık hamileyim inanın her kontrole korkuyla gidiyorum doktor sinsi olabilir her an ortaya çıkabilir dedi şimdi 15 günde bir gidiyorum kontrole olabiliyor yani ben hastanede kalınca şok olmustum yaşayan bebeklere hastalıklara , umarım sağ salim alirsiniz kucağınıza

Merhaba canım öncelikle üzülme stres olma benimde 27. Haftam ama bebeğim karın çevresi 23 haftalık marşken 1 ay geride dedi yatırdı beni beslenemiyor sanırım 24 saat idrar topladm acaba protein kaçagımı var diye inanın çok zor böyle durumlar stres yapmaya gelmiyor zaten Allah bi yokuna koymuştur ama sende düzenli beslen doktorunu dinle geçmiş olsn bütün annelere inşaklah sağ saglim bebeğimizi alırız kucagımıza

Cerencandan ben zaten bakacam olmadı değiştircm evet Moral de önemli insan ister istemez üzülüyor ama elimden geldiğince bebeğim için olsa yüksek tutcm motivemi çok teşekkür ederim 🌸