Emineedrk Filtre kahve almanızı öneririm yanınıza. Narkozı atmaya yardımcı oluyor. Nescafe gibi değil. Elbise tarzı gecelik rahat oluyor. Depend mutlaka alın. Komposto , rezene almıştım yanıma onları tükettim süt için. Bir de ısıtıcı almıştım yanıma 40 50 liralık bir şey eskiden kahveler yapılıyordu ya o kadar işimi gördü ki belki size de öneri olur

Birbebetoannesi filtre kahveden küçük bir kavanoz koydum yanıma , evde de var eve geçince yine atamamış olursam içerim diye düşündüm depend komposto onları da koydum rezene çayı değilde emzirme çaylarından almıştım onda da rezene var etkisi olur mu

Emineedrk ben direkt rezene kullandım o yüzden bilgim yok açıkçası. Sağlıkla doğsun bebişiniz

MasaAll Şimdi okudummmm inşallah Benimkide sizinki kadar güzel geçer bebişimle ilgilenebilirim hemen ben hiç ameliyat olmadım şimdiye kadar birazda ondan dolayı korkum var ama rabbim veriyor illa kolaylığını bı kere görsem dokunsam eminim ki benimde ne ağrım ne sancım kalır 🥲🙈

_almirasmom ben bile heyecanlandım şuannn sabahtan mı gidiceksin peki hastaneye çıkar çıkmaz yaz bizeee kaçıncı haftada alıyolar bebişi ben 15 inde hastaneye gidicem tekrar nstye bağlayalım dedi doktorum 🙈🥰

Emineedrk inşaAllah çok amin benim gibi bende hiç ameliyat olmadım ilk ameliyatım oldu şükür güzeldi darısı size ve sizin gibilere inşaAllah😍

MasaAll Aminnn inşallah canımmm rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙈☺️🙏🏻🙏🏻

_almirasmom bakalım bizimkini ne zaman alıcaklar bende martın sonunda 38 haftalık oluyorummm 🙈🥰🥰

Emineedrk hiç korkma ben çok çabuk toparladım çok şükür 🙏🏻 yanına rezene ve papatya çayı al doğumdan sonra rezeneyi iç sade kahve alın bir tane de kısa kollu pijama alın ben almadım pişman oldum 😀

Ela344 hastane çok sıcak oluyor dimiii ben yanıma uzun hırka alsam mı diye düşünüyorum bu dependleri giyince çok belli oluyor diyolar hiç değilse popomu kapatır rahat rahat yürürüm 😂😂

Ege4535 Ayyy rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınızaa 🙈🥰🙏🏻🙏🏻

Emineedrk iyi etmissin canım haa boll yürüyüş ama dik bir şekilde ne kadar yürürsen o kadar açılırsın 8 ay olacak nerdeyse doğum yapalı 🥰 ahh o tatlı bekleyiş 2. Ciyi düşünmüyor degilim o anları tekrar yaşamak için 😇😇

Emineedrk hayır depend hiç belli olmuyor yani bende hiç belli etmedi ki pijamam beyaz olmasına rağmen 😃 valla çok sıcak oluyor ben 2 tane uzun kollu pijama aldım aldığıma bin pişman oldum 😂 çorap bile giymedim 😀