MasaAll Aminnn inşallah canımmm rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙈☺️🙏🏻🙏🏻

_almirasmom bakalım bizimkini ne zaman alıcaklar bende martın sonunda 38 haftalık oluyorummm 🙈🥰🥰

Emineedrk hiç korkma ben çok çabuk toparladım çok şükür 🙏🏻 yanına rezene ve papatya çayı al doğumdan sonra rezeneyi iç sade kahve alın bir tane de kısa kollu pijama alın ben almadım pişman oldum 😀

Ela344 hastane çok sıcak oluyor dimiii ben yanıma uzun hırka alsam mı diye düşünüyorum bu dependleri giyince çok belli oluyor diyolar hiç değilse popomu kapatır rahat rahat yürürüm 😂😂

Ege4535 Ayyy rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınızaa 🙈🥰🙏🏻🙏🏻

Emineedrk iyi etmissin canım haa boll yürüyüş ama dik bir şekilde ne kadar yürürsen o kadar açılırsın 8 ay olacak nerdeyse doğum yapalı 🥰 ahh o tatlı bekleyiş 2. Ciyi düşünmüyor degilim o anları tekrar yaşamak için 😇😇

Emineedrk hayır depend hiç belli olmuyor yani bende hiç belli etmedi ki pijamam beyaz olmasına rağmen 😃 valla çok sıcak oluyor ben 2 tane uzun kollu pijama aldım aldığıma bin pişman oldum 😂 çorap bile giymedim 😀

Ela344 ay o zaman bende hırka almayayım yanıma bende uzun kollu aldım ya evde kısa kolluda pijamam var bari onun üstünü koyayım yanıma 😂😂

EymeninAnnesi__ aklıma geldikçe bende çok heyecanlanıyorummm şöyle bı kucağıma alsam bı sesini duysam sanki içim rahat edicek dünyalar benimm olucakmış gibi geliyor 🙈🤭🤭

Ege4535 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsinnnn doğunca haber et bizedeee 🙈🥰

9 ay sonra

Emineedrk benım bebegım 3 martta dogdu ama down sendroomlu dogdu ve dogumdan sonra ogrendık kızım suan 9 aylık ve 1 aylık hamıleyım 🥹