Zehross03 Kahveseverr kız gibi duruyor amabenimde böyleydi bi kız bi erkek diyolar kesin bişey konulmadı🤣
Brcmmmmm Ben de fuarda isa beye gidiyorum çok ta memnunum bir problem yaşamadık şimdiye kadar gayet ilgili
Zehross03 Brcmmmmm bişey sorucam yaa muayene sonrası 10 günde ücretsiz hakkımız varya ondada gidip muayene ediyormu ben başka bi doktora gittim niye geldin şikayetinmi var dedi 🤣
Brcmmmmm Zehross03 aynen ücret on gün içinde geçerli tekrar bir sknti da o on gün içinde gitseniz ücret odemezsiniz
Tanisemine Doğum ücreti hakkında bilgi alabildiniz mi acaba fuar dan ? Birde doktor öneriniz var mı devlette ve fuar da
Zehross03 Tanisemine devlette metin bey özelde bende isa beye başlıycam memnun kalamadım bi türlü birinden ya
Zehross03 Tanisemine doğum ücretide park hastanesinde 8 9 arası fiyat fuara sormadım ama ordada aynıdır diye düşünüyorum
cahillesohbetikestim Tanisemine kuzum ben martta 17 de doğum yaptım 8500 dü Cemile hanımın sezaryeni ama biz ödemeyi şubatta yapmıştık. Martta 10 bin küsürdü şuan daha da artmıştır
piiremsesinannesiii Kahveseverr kesin 10 bin tl mi gülengül hoca sezeryan ücreti mi bu yani ben de 8 bin diye duymuştum da
Kahveseverr piiremsesinannesiii en son aradığımda fiyat öyle demişlerdi normal mi sezaryen mı bilmiyorum ama
Kahveseverr piiremsesinannesiii özel hastanelere %40 zam gelince yükselmiş olabilirler yanlış bilgi vermek istemiyorum arayıp tekrar bilgi alın isterseniz
piiremsesinannesiii Zehross03 teşekkür ederim canım ❤️ ben de yeni geldim ilk dün muayene oldum ama ücret sormamıştım
Zehross03 Brcmmmmm sıkıntı değilde ben mesela daha önce üç kaybım olduğu için görmek için gidiyorum bebeği yine de O on gün içinde bakalım cuma günü gideceğim afyonlu musunuz