Fundaa17 Zehross03 evet fuarı gidicektim ama vazgeçtim devlette ismail teker var ona gidiyordum bugünde doğumum oldu
Zehross03 Fundaa17 ay hoşgeldi minik sağlıkla büyüsün normalmiydi sezeryanmı ismail beyi kimse tercih etmiyor nedense ya adam hep boş
cihan_kaya Fundaa17 merhaba, doğum süreciniz nasıl geçti İsmail bey ile? Adını çok duydum bende devlet hastanesinde düşünüyorum doğumu.
Kahveseverr Zehross03 İsmail teker 1 numara canım park hastanesinden geçti oraya çok iyi bilgili doktor birde Gülen Gül köken var harika bir doktor oda park hayatta
Zehross03 Kahveseverr gülengüle gidiyorum şuan ama değiştireceğim malesef çok yoğun memnun kalamadım o nedenle isa beyi çok duyuyorum ona gidicem cuma günü devlettede metin beye gidiyorum ondanda çok memnunum
Zehross03 Kahveseverr kız gibi duruyor amabenimde böyleydi bi kız bi erkek diyolar kesin bişey konulmadı🤣
Brcmmmmm Ben de fuarda isa beye gidiyorum çok ta memnunum bir problem yaşamadık şimdiye kadar gayet ilgili
Zehross03 Brcmmmmm bişey sorucam yaa muayene sonrası 10 günde ücretsiz hakkımız varya ondada gidip muayene ediyormu ben başka bi doktora gittim niye geldin şikayetinmi var dedi 🤣
Brcmmmmm Zehross03 aynen ücret on gün içinde geçerli tekrar bir sknti da o on gün içinde gitseniz ücret odemezsiniz